Περι μουσικής > Μουσική και υπολογιστές

Πρόγραμμα για αφαίρεση του ήχου απο avi files...

(1/4) > >>

Υπνοβάτης...:
Γειααα...
θέλω τη βοηθειά σας...
Ψάχνω για ένα πρόγραμμα, κατ΄προτίμηση τζαμπέ ολέ ;),\
που να μου επιτρεπει να αφαιρέσω τον ήχο από βίντεο
έτσι ωστε να τον εχω κάπου...
Δεν ξέρω ποιος κατάλαβε και τί αλλα ...ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ;D ;D ;D

Οι αδμινορες ας το πετάξουν στη σωστή θέση γιατί έχω την εντύπωση
ότι κάτι δεν πάει καλά... ::) ::) ::)
Ευχαριστώ πολύ κ συγγνωμη που το πέταξα εδώ αλλά δεν είχε κάπου αλλού... :-\

Καρχαρίας:
Θες κάποιο πρόγραμμα που να "τραβάει" τον ήχο από avi αρχεία και να τον έχεις σε κάποια άλλη μορφή, πχ. mp3 ή κάποιο πρόγραμμα που να "σβήνει" τον ήχο από το avi αρχείο και να έχεις μόνο εικόνα?

Για το πρώτο μπορείς να χρησημοποιήσεις το Flask Mpeg το οποίο δεν θα το βρεις "τζάμπα ολέ" αλλά μπορείς να το κατεβάσεις από το download και από το Astalavista να βρεις τον crack ή το serial number του.

Για το δεύτερο δεν ξέρω, αλλά λογικά κάποια προγράμματα όπως το Adobe Premier ή το Microsoft Jurnal (υπάρχει στα Windows XP) μπορείς να το κάνεις αυτό. ;)

fatses asteies:
Υπάρχει και η πολύ απλή λύση να μην αφαιρέσεις τίποτα απλά να το "γράψεις" την ώρα που παίζει και να το κρατήσεις μετά σκέτο σαν αρχείο ήχου. Το δοκίμασα βάζοντας ένα βίντεο να παίζει και ταυτόχρονα το έγραφα με το wavelab και βγήκε μια χαρά. Μετά το σώζεις σα wav. σαν mp3. ή όπως θέλεις.

EasYSleazY:
Το είχα καταφέρει αυτό το κόλπο με το Cool Edit Pro 2.0. Δεν θυμάμαι ποιά εντολή είναι (το έσβησα λόγω format), όμως είμαι σίγουρος ότι γίνεται και σε αυτό το πρόγραμμα.

Arg0:

--- Παράθεση από: EasYSleazY στις 24/06/05, 13:50 ---Το είχα καταφέρει αυτό το κόλπο με το Cool Edit Pro 2.0. Δεν θυμάμαι ποιά εντολή είναι (το έσβησα λόγω format), όμως είμαι σίγουρος ότι γίνεται και σε αυτό το πρόγραμμα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Πρεπει να ειναι η εντολη Video from File... To βρισκεις στο Insert...  ;)

Απλα δεν εχω κανα .avi να το δοκιμασω...  :-\

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση