Περι μουσικής > Αρμονία και θεωρία της μουσικής
ποσα χρονια χρειζονται για να παρεις πτυχιο κιθαρας ?
guitarwriter:
--- Παράθεση από: fugue στις 19/04/06, 10:27 ---
--- Παράθεση από: PlusYeaR στις 16/01/06, 12:27 ---Παιδες πτυχιο μπορεις να παρεις στην κιθαρα μεσα σε 3 χρονακια.Μπορεις να δωσεις υπο καταταξη και να μπεις με την μια στην ανωτερα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ε όχι και σε 3 χρονάκια!!!! είπαμε! Μόνο ένα χρόνο θες για προετοιμασία του προγράμματος που θα παίξεις...μέχρι να φτάσεις και στο επίπεδο να διαλέξεις και να μπορείς να παίξεις αυτά τα κομμάτια θες και κάποια χρονάκια στην πλάτη σου...συμφωνώ πως χρειάζεσαι 10 χρονάκια για να φτάσεις στο πτυχίο...Τώρα τι να πώ? Αν εσύ το έχεις πάρει και χρειάστηκες μόνο 3 χρόνια...Μπράβο! Αν και το βλέπω πολύ δύσκολο να το καταφέρει αυτό κάποιος όσο ταλέντο κι αν έχει κι αν του έχουν βγει τα δάχτυλα στην εξάσκηση!
--- Τέλος παράθεσης ---
οχι εχει δικιο αυτο που λετε οτι χρειαζεται δεκα χρονια τουλαχιστον δεν ισχύει σε καμια περιπτωση εγω παω 6ο χρονια και ειμαι δευτερα ανωτερα με κατατακτηριες μπορεις και στα 15 σου να δωσεις διπλωμα για οποιον δεν το ξερει αυτο εκανε και ο Κοτσιωλσης.οποτεολα αυτα ριναι ακυρα.
GeorgeMam:
Κι εγώ σκεφτόμουν για πτυχίο, αλλά το εγκατέλειψα το σχέδιο λόγω του ότι εγώ θέλω να παίζω ΜΟΝΟ METAL!!!!!!!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση