Περι μουσικής > Αρμονία και θεωρία της μουσικής
Θεωρία μουσικής
FORZA!Yekaterinburg:
Kαλησπερα!
μου εβγαλε αυτο το μηνυμα:
--- Παράθεση ---Προσοχή: αυτό το θέμα δεν έχει λάβει απαντήσεις για τουλάχιστον 120 ημέρες.Αν δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να απαντήσετε, παρακαλούμε σκεφτείτε την περίπτωση να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα.
--- Τέλος παράθεσης ---
δεν μπορεσα να βρω πως ανοιγω καινουριο θεμα, μαλλον δεν μπορω να ανοιξω. γιαυτο το γραφω εδω:
θελω να κανω κλασικα θεωρητικα μαθηματα μουσικης, αλλα δεν γνωριζω καποιο κλασικο οργανο, εχω μαθει μονος μου κιθαρα με πενα… δεν εχω κουραγιο να ξεκινησω καποιο κλασικο οργανο απο την αρχη, θελω απλα να κανω θεωρια μουσικης, με σκοπο να μαθω, και οχι να αποκτησω καποιο χαρτι… σε καποια ωδεια που ρωτησα μου ειπαν οτι δεν μπορεις να κανεις θεωρητικα μαθηματα χωρις να κανεις και οργανο κλασικο,
ωστοσο ο χρονος που μπορω να διαθεσω ειναι λιγος, οπως και τα χρηματα για να αγορασω κλασικο οργανο και να πληρωσω και μαθηματα που δεν με ενδιαφερουν…
επισης απο οτι μου ειπαν τα μαθηματα γινονται σε ταξεις οπως στο σχολειο με μαθητες ανεξαρτητως ηλικιας… και ειμαι 30 χρονων :D εχετε τιποτα εφικτο να μου προτεινετε… η να ασχοληθω με κατι αλλο! ευχαριστω!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση