Περι μουσικής > Ερμηνευτές, δημιουργοί, τραγούδια, δίσκοι

αδικημενοι καλλιτεχνες

(1/11) > >>

inthewoods:
αποφασισα να βαλω ενα τετοιο θεμα γιατι εχω παρατηρησει πως συνεχεια ασχολουμαστε με καλλιτεχνες (?) που κατα την ταπεινη μου αποψη δεν το αξιζουν.Αγνοουμε συνεχεια ανθρωπους που εχουν γραψει αριστουργηματα και συνεχιζουν να το κανουν η εστω βοηθανε την μουσκη με τον αλλον η με τον αλλον τροπο.Οποτε θα ηθελα να αναφερουμε καλλιτεχνες που πραγματικα αξιζουν αλλα δεν εχουν την "δημοσιοτητα" που τους αξιζει.Παρ'ολα αυτα δεν θα ηθελα να αναφερθουμε σε παλιους καλλιτεχνες γιατι θα χαθει ετσι η μπαλα.Ας μιλησουμε καλυτερα για τους σημερινους.Ξεκιναω εγω με 2 παραδειγματα

broadrick- ηταν μελος των napalm death,godflesh kai twra twn jesu.Ο ανθρωπος εχει γραψει αριστουργηματα.Και ας αφησουμε την περιοδο που ηταν στους napalm γιατι ειναι αρκετα ακραιοι και σιγουρα δεν ειναι για ολους.Ομως τα messiah(godflesh) kai friends are evil (jesu) ειναι μνημεια σκετα και θα επρεπε να ειναι γνωστα σε οποιονδηποτε φιλο της ροκ μουσικης

aaron turner-οκ η τρελα μου για τους ΙSIS ειναι γνωστη αλλα δεν τον αναφερω για την συμμετοχη του σε αυτη την μπαντα.Τον αναφερω ως δημιουργο και "διευθυντη" της hydra head,εταιρια που αποτελει στεγη για πολλα συγκροτηματα διαφορετικων ιδιωματων.Προσωπικα μεσω της σαιτ της παραγγελνω συνεχεια σιντι και βινυλια.

οκ πειτε και εσυ κανενα παραδειγμα απλα οπως προειπα να ειναι σημερινος καλλιτεχνης  ;)

blackie:
Θα πω και εγω μια περιπτωση:Rolf Kasparek
Tραγουδιστης,κιθαριστας αλλα και δημιουργος ολων των τραγουδιων των Running Wild(13 δισκοι τα τελευταια 20 χρονια,με τους περισσοτερους να αναφερονται στους πειρατες)που δεν ειναι και λιγα...
Εξαιρετικα riffs,καθαρη φωνη και πιασαρικα σολο,παντα με την ιδια engl παραμορφωση συνθετουν την μουσικη ταυτοτητα ενος απο τους πιο υποτιμημενους δημιουργους της heavy ευρωπαικης σκηνης.Ισως αν δεν αλλαζε το line-up  των Running Wild τοσο συχνα και ο ιδιος και η μπαντα θα εβγαιναν πιο κερδισμενοι...

Υ.Γ:Παρα πολυ ενδιαφερον θεμα,να κανουμε και ενα για υπερτιμημενους...(να γινει Η σφαγη...)

inthewoods:
ας πω και εγω ενα ακομα συγκροτημα που ειναι σχεδον αγνωστο στην ελλαδα(αν και ειχαν κανει συναυλια πριν καιρο στο αντεργουορλντ) αλλα πραγματικα αξιζει τον κοπο.Αναφερομαι στους "27".Ειναι μια μπαντα απο την σουηδια αν δεν κανω λαθος.Ειναι σχετικα νεοι στο χωρο αν και εχουν 3 σιντι.Ειναι τριο ,ενας ντραμμερ,ενας κιθαριστας,και μια τραγουδιστρια (ειναι η κοπελα που κανει "πισω" φωνητικα στο carry twn isis). Προσωπικα την πρωτη φορα που τους ακουσα ειχα μεινει αφωνος με την μεστοτητα των συνθεσεων τους και την φωνη της τραγουδιστριας.Τραγουδαει τοσο ροκ αυτη η κοπελα που δεν μπορεις παρα να την προσεξεις.Καμια σχεση με μεταλ φυσικα.Τωρα που ειναι γιορτες τσεκαρετε το αλμπουμακι τους  ;)

ερεβος:
Εχει πεθανει, αλλα δεν εχει σημασια...

Nick Drake

Σχεδον αγνωστος, ιδιως στην Ελλαδα. Τα εργα του φανταστικα κιθαριστικα κομματια. Απο τα πιο ταξιδιαρικα που χω ακουσει.

Santa:
Γιάννης Ισοβίτης. Αποκλείεται να τον ξέρετε αφού παίζει σε ερασιτεχνικό συγκρότημα αλλά αν οι προβλέψεις μου βγουν αληθινές τότε θα τον μάθετε σύντομα

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση