Περι μουσικής > Νομικά, διαδικαστικά, οργανωτικά

Κόμπλεξ την ώρα του live...

(1/17) > >>

Lord-George:
Τι πρόβλημα και αυτό ρε παιδιά...

Εγώ χάνω το μπούσουλα...
Αφού μόνο και μόνο αν είναι να παίξω καμμιά ροκιά στον αιώνιο ροκά το πατέρα μου, καταϊδρώνω, ιδρώνουν τα δάκτυλά μου, γλιστράνε, παίζω μπούρδες, δε καταφέρνω να πατήσω το πενταλ για να αλλάξω κανάλι κτλ.

Έννοείτε ότι δε μπορώ με τίποτα να παίξω μπροστά σε κοινό όπως η θείοι μου, συγγενείς και φίλοι, στις γιορτές των γονιών μου κτλ. όχι μόνο γιατί "φοβάμαι" το λάθος αλλά και γιατί δεν έχω ρεπερτόριο γιατί δε ξέρω τι θέλω να ακούσουν οι άλλοι. Άμα ακούει καζαντζίδη ο άλλος τί να πάς να του παίξεις με την ηλεκτρική? ???

Όταν όμως είναι οι φίλοι μου, γ**άω και δέρνω! Χτυπιέμαι, κάνω "μαγείες" στη κιθάρα, κολπάκια, τραγουδάω κιόλας :P :P :P@#$^%

Τι να κάνω ρε παιδιά? Πως θα το περάσω το κόμπλεξ?
Εσείς έχετε περάσει τέτοια φάση?

Σωτήρης:
Φιλε Γιωργο και εχω εγω αγχος..οχι οτι ντρεπομαι να παιξω μπροστα σε κοσμο..καθε αλλο..αλλα εχω το φυσιολογικο αγχοσ να μην κανω καποιο λαθος!!!
Αλλα το ξεπερναω με το να μην κοιταω στα ματια το ακροατηριο..παντα οταν ξεκιναω να παιζω κιθαρα κοιταω κατω στο πατωμα...και γενικα ειναι σπανιες οι φορες που θα σηκωσω το κεφαλι μου για να τους δω!!!!
Ας τι τραβαμε και εμεις οι καλλιτεχνες!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;)

D@ve Murray:
Nomizw oti h texnikh tou na min koitas to koino einai ligo "kakh" giati etsi den apoktas epafh mazi tou.. egw sta prwta live eixa kolimata,koitaza katw,idrwna..... alla me ton kairo ta ksepernas giwrgo... twra na sou pw panta mprosta stous goneis mou paizw ligo atsala kai egw...einai kai ligo ayto pou les me to repertorio,giati o pateras den sktima ta solo tou satriani....

Απόλλων:

--- Παράθεση από: Dave Murray στις 14/10/02, 02:34 ---
giati o pateras den ektima ta solo tou satriani....

--- Τέλος παράθεσης ---

Περιέργως και ο δικός μου πατέρας είχε κάποιες παρόμοιες καλλιτεχνικές ενστάσεις όταν έπαιζα Guns'n'roses...

D@ve Murray:
Mallon einai koino xarakthristiko twn goniwn na min moirazonati tis mousikes anisixies twn paidiwn....klaps...ligm...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση