Περι μουσικής > Ερμηνευτές, δημιουργοί, τραγούδια, δίσκοι

ΑΝΔΡΕΟΥ:ΕΝΑΣ ΚΑΛΛΗΤΕΧΝΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

(1/2) > >>

aifsow:
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΚΑΛΛΗΤΕΧΝΗΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!!!ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΣΤΟΙΧΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΜΙΚΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ?/ >:( >:( >:( :( :( :-[ :-[  :-[ :-\ :-\ :-\ :'( :'( :'(

ΒασίληςΔ:
Ο Ανδρέου είναι πράγματι ένας πολύ αξιόλογος καλλιτέχνης, Ως συνθέτης δεν  είναι αρκετά γνωστός, έτσι συνηθίζεται με τους συνθέτες.
Την αγανάκτηση σου δεν καταλαβαίνω. Δηλαδή πρέπει να είναι όλοι πρώτη «μούρη». Ας κάνει και κάποιος την δουλειά του παρασκηνίου.
Άλλωστε όποιος ενδιαφέρεται, μαθαίνει.

Απόλλων:
Θα συμφωνήσω με το Βασίλη, κατ' αρχήν στο ότι η "αγανάκτηση" είναι αδικαιολόγητη.  Και θα προσθέσω ότι αυτή η (μάλλον εκούσια) αποστασιοποίηση από τα φώτα της δημοσιότητας, η αποφυγή της εξεζητημένης και συνεχούς προβολής και η σεμνότητα που γενικά επιδεικνύει είναι ένας από τους λόγους που εγώ προσωπικά, και φαντάζομαι πολλοί άλλοι, εκτιμούν και θαυμάζουν το Γιώργο Ανδρέου.  Ο οποίος είναι πραγματικά ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης.  Χωρίς να θέλω να αναλωθώ σε γενικολογίες και αφορισμούς, πιστεύω ότι τα φλας των φωτογράφων και τις συνεντεύξεις στα περιοδικά τις κυνηγούν κυρίως άτομα που δεν έχουν ιδιαίτερα αξιόλογο έργο να επιδείξουν.

Witchking:
Σίγουρα είναι ένας άνθρωπος του παρασκηνίου.
Άλλωστε το ένα και μοναδικό τραγούδι του που βρήκα με ερμηνεία δική του το ανέβασα στο site έστω και μόνο τους στίχους ( είναι καταπληκτικοί και ας μην υπάρχουν chords ) , επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.....

bluewind:

--- Παράθεση από: aifsow στις 17/11/02, 22:08 ---
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΚΑΛΛΗΤΕΧΝΗΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!!!ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΣΤΟΙΧΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΜΙΚΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ?/ >:( >:( >:( :( :( :-[ :-[  :-[ :-\ :-\ :-\ :'( :'( :'(

--- Τέλος παράθεσης ---

Pantws enas shmantikos logos gia na rikseis ligo tous tonous ths aganakthshs sou, einai to gegonos pws oi stixoi einai tou Paraskeya Karasoulou.  ;D ;D ;D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση