Περι μουσικής > Μουσική και υπολογιστές
Κουρδιστηρια και Μετρονομοι στο PC
vamos:
Γεια χαρα σε όλους,
Θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος, καποιο καλό πρόγραμμα στον Η/Υ για να μπορώ να κουρδίζω το μπουζουκι μου...(τονοδότη δηλαδή και αν ειναι και μετρονόμος καλοδεχούμενος).
Ξερω υπάρχουν διαφορά στο νετ, αλλά αν ξερει καποιος κατι καλό ας το πει.Αν εχει και καποιο link για download ακόμα καλύτερα.
Ευχαριστώ,
vamos
Μπάμπης:
δοκίμασε αυτό το link:www.music-utilities.com
έχει ένα μετρονόμο που θες αλλά και μερικά άλλα χρήσιμα προγραμματάκια για συγχορδίες κιθάρας
γειά χαρά :)
leftezi:
Έχω δοκιμάσει πολλά αλλά το καλύτερο ηλεκτρονικό κουρδιστήρι θα το βρεις στη διεύθυνση
www.audio-phonics.com
και είναι και free. Κατέβασε αυτό που είναι για όλα τα μουσικά όργανα (έχει και ένα ειδικά για κιθάρα).
Λειτουργεί με το μικρόφωνο και είναι πολύ ακριβές.
Για μετρονόμο μπορείς να χρησημοποιήσεις και οποιοδήποτε πρόγραμμα midi sequencer.
leftezi:
Παιδιά δεν ξέρω τι έχει πάθει η σελίδα της AudioPhonics και βγάζει άλλα για άλλα. Το πρόγραμμα λέγεται AP Instrument Tuner (AP=AudioPhonics) Εγώ έχω μόνο το Guitar
Tuner που μπορείτε ακόμα να το κατεβάσετε από τη διεύθυνση:
www.harmony-central.com/Software/Windows/guitar.html
(1056ΚΒ) και (τώρα το παρατήρησα) είναι παραμετροποιήσημο γιατί έχει και εναλλακτικά κουρδίσματα. Αν κάνετε δεξί κλικ
πάνω στις χορδές (πάνω αριστερά) μπορείτε να τους αλλάξετε την τονικότητα και να κουρδίσετε και μπουζούκι. Δεν ξέρω πώς θα πιάνει τις νότες αλλά για την κιθάρα είναι τέλειο.
Μπάμπης:
για το AP Instrument Tuner κάντε απλά ένα search στο Yahoo.Υπάρχει σε πολλά sites για download - και πάλι tnx Λευτέρη, τα λέμε ;)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση