Περι μουσικής > Νομικά, διαδικαστικά, οργανωτικά
Πληρωμη Live συγκροτηματων
Embrance-Ειμαι μοναχος,μεσα στην νυχτα...:
Θελω την γνωμη σας πανω σε κατι...
χριαζομαι ενα συγκροτημα για μια βραδια,και καιτι παιδια που ξερω ζητανε περιπου 200 Ε. ο καθενας...
Αρα 200χ8 ατομα=1,600 Ε.
Και παλι χωρις να το πουν σε κανενα,χωρις δηλαδη να φερουν κοσμο.
Εγω παλι πιστυω οτι ειναι παρα πολλα τα λεφτα,μιας και μιλαμε για μια μερα,για ενα προγραμμα 4 ωρων.
Αυτοι λενε οτι τετοιες βραδιες πληρονοντε ετσι(με τετοιες τιμεσ),εγω λεω οτι καθονται και με δουλευουν,διοτι παιζανε σε ενα μαγαζι και ολοι περνανε απο 20-25 ε. την βραδια...
Εσεις τι εχετε να πειτε?
καποια γνωμη?
Σιδηρόπουλος:
δεν θα δινα πανω απο 400-500Ε συνολικά..
freemind:
Καταρχας πρεπει να ξεκαθαρισεις για τι ειδος μουσικη αναφερεσαι!Γιατι ειναι αρκετα παραξενο να υπαρχει ροκ μπαντα 8 ατομων! Και αν ειναι οντως μια ροκ μπαντα ( βαζοντας μεσα 2 κιθαρες, πληκτρα, ντραμς, μπασο, φωνη και 2 φωνητικα ) θα πρεπει να ειναι αρκετα οργανωμενοι για να μπορουν να συνεργαζονται. Και βεβαια οσο πιο γνωστοι ειναι ( κυριως δισκογραφικα..και οχι στα μαγαζια που εχουν παιξει ) τοσο πιο ψηλα παει η τιμη...
Zoso:
--- Παράθεση από: Embrance στις 08/05/05, 13:34 ---καποια γνωμη?
--- Τέλος παράθεσης ---
Γνώμη: Χωρίς να είναι τίποτα εγγυημένο, κάνε μια αγγελία σε αυτό το site, αναφέροντας τι ζητάς, για πού, και για πότε... Με λεπτομέρειες... Δε χάνεις απολύτως τίποτα, ενώ, από εκεί που δεν το περίμενες, η δουλειά σου μπορεί να γίνει, με εντυπωσιακά αποτελέσματα... Υπάρχουν αξιοπρόσεκτα άτομα εδώ μέσα...
Αν δεν βρεις ανταπόκριση, ντάξει, δεν έγινε και τίποτα, συνέχισε να ψάχνεις εκεί που ψάχνεις...
200 Ευρώ ο ένας; ???
Ποιοί ήταν τα παιδιά που ξέρεις, οι Floyd;
Ούτε καν 80 για άτομο μην δώσεις...
Υπνοβάτης...:
Είνα πάρα πολλά...
Μην τους ακούς...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση