Περι μουσικής > Νομικά, διαδικαστικά, οργανωτικά

Πώς να κατοχυρώσετε τα πνευματικά σας δικαιώματα

(1/20) > >>

Βραζίλης:
Τα παρακάτω δεν ισχύουν πια... :(

Για να κατοχυρώσετε τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών σας, θα πάτε στην Εθνική Βιβλιοθήκη με τους στίχους, ή/και παρτιτούρες, ή/και μουσική (σε κασέτα ή CD φαντάζομαι).

Παραθέτω από το http://www.nlg.gr :

Κατάθεση για κατοχύρωση πνευματικής ιδιοκτησίας:
Το Τμήμα δέχεται καταθέσεις έργων, μελετών κ.λπ. προκειμένου να κατοχυρωθεί η πνευματική ιδιοκτησία του δημιουργού. Η υπηρεσία λειτουργεί στο ισόγειο της ΕΒΕ -με είσοδο από την οδό Ρήγα Φεραίου- κατά τις ώρες 09.00-11.30
Τηλ. 3382550

Δεν χρειάζεται να μπλέξετε με ΑΕΠΙ και άλλες ιστορίες!...

vangelis:
file vasili,

mhpws xereis ti akribws xartia h otidhpote allo xreiazetai gia thn fash me ta dikaiwmata sthn uphresia pou aneferes...?? Sthn dieuthhnsh dustuxws den leei tipota....tha katebw teloi augoustou ellada gia afthn thn upothesh.

Vangelis

kain:

Η όλη διαδικασία αφορά στο να συμπληρώσεις ένα έντυπο με στοιχεία καταθέτη,είδος πνευματικής ιδιοκτησίας κτλ.
Το μόνο επιπλέον που χρειάζεται είναι ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας.

Μάριος:
Ο Βασσίλης είχε πει κάποτε ότι κάποιος που συνθέτει, γράφει κ.τ.λ. μπορεί να στείλει την δημιουργία του στον εαυτό του έτσι ώστε να φαίνεται από την ταχυδρομική σφραγίδα πότε φτάχτηκε και κάτι τέτοια.  

Βραζίλης:
Οχι Μαριε, δεν το ειχα πει εγω....
Δεν εχω κανει αυτη τη διαδικασια με την κατοχυρωση, παντως εχω ακουσει οτι μπορεις ή πρεπει να πας τα τραγουδια σου σε κασετα/CD  :-\

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση