Περι μουσικής > Νομικά, διαδικαστικά, οργανωτικά
Συγκρότημα όλοι 13 ετών;;;
The Guitarist:
Πιστευετε οτι ενα συγκρότημα αποτελούμενο από δύο κιθαρίστες, ένα ντράμερ, μπασίστα και τραγουδιστή ηλικίας ολοί 13 ετών έχει πιθανότητες για επιτυχία?
Γιάννης [nOiz]:
Ρε φίλε νομίζω ότι η ερώτηση είναι κάπως... κατ αρχήν πρέπει να έχετε κοινά μουσικά ακούσματα (για παράδειγμα να μην ακούει ο ένας Pantera και ο άλλος Άντζυ Σαμίου!!!Το έχω πάθει εγώ ο ίδιος!!!), δε νομίζω ότι μετράει πολύ η ηλικία αλλά κοιταξε να μην την ψωνίσετε!!!Τέλος πάντων δώσε μας παραπάνω στοιχεία όπως τι μουσική θα παίζετε, πόσα χρόνια παίζεις κιθάρα κλπ...
freemind:
Με συγχωρειτε που θα απαντησω λιγο...αγενεστατα...αλα η ιδια η ερωτηση δεν επρεπε να γινει
"ΧΕΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ?"
Μα και φυσικα το συγκροτημα στεκει, αρκει και τα ιδια του τα μελη να δειξουν την απαραιτητη σοβαροτητα..
savarel:
Gia mena h mousikh einai thema wrimothtas.Opote ta pragmata einai ligo duskola toulaxiston se auth thn hlikia. Tipota omws den einai akatorthwto...
teri:
Φυσικα και στεκει ενα τετοιο συγκροτημα, αλλα τι εμπειρια μπορει να εχετε παιδια? ειναι ισως το καλυτερο ξεκινημα που μπορει να κανει καποιος. Αλλα μην περιμενετε να ειστε ΤΟ καλυτερο συγκροτημα , σημερα.
Τα νεα παιδια εχουν πολυ φαντασια, ενεργητικοτητα, ταπεραμεντο, και ορεξη για δουλεια και τεραστιο παθος. Η εμπειρια θα ερθει με τον καιρο απο μονη της.
Σας ευχομαι το καλυτερο. και να αντεξετε στον χρονο, γιατι οι περισσοτεροι χωριζουν μετα απο λιγο καιρο, για διαφορους λογους.
Καλη επιτυχια. ;)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση