Περι μουσικής > Νομικά, διαδικαστικά, οργανωτικά
Συγκρότημα όλοι 13 ετών;;;
Holy Diver:
Εμείς είμαστε χειρότεροι! Είμαστε δύο 13, ένας 11 και ένας 12. Απλά αρχίζουμε από τώρα για να είμαστε έτοιμοι αργότερα. Για αρχή έχουμε πει να παίξουμε τα εξής:
Jumping Jack Flash
Sultains Of Swing
Honky Tonk Women
Hells Bells
Poison
Day Tripper
Sound of Rock:
Εξαρτάτε από το τι είναι επιτυχία για το συγκρότημα σας. Να βγάλετε δίσκο μέσα στους επόμενους μήνες (λίγο χλωμό εχτός και αν είστε παιδια-μουσικά θαύματα ή έχετε κάποιους να σας προοθήσουν). Επιτυχία όμως είναι και το μάθετε ο ένας από τον άλλον και άπο τα τραγούδια που παίζετε ή αν καταφέρετε να γράψετε κάτι. Από προσωπική εμπειρία και νομίζω όσοι ήταν ή είναι σε συγκρότημα θα το πουν αυτό είναι ότι αν δουλεψεις και αν το συγκρότημα καταφέρει να δουλέψει τότε μαθαίνεις πολλά. Όσο για την ηλικία μου έτυχε να παίζω για κάποιο καιρό πέρσι με ένα 13χρονο drummer(όχι live απλά δυό τρεις ώρες τα σαβατοκυρίακα όταν δεν έπαιζα με το άλλο το συγκρότημα στο οποίο ήμουν μέλος) και ήταν ταλεντάρα. Με αυτό θέλο να σου πω ότι μπορεί να έχετε ταλέντο αλλά δεν φτάνει αυτό. Θέλει δουλεία. Καλή δουλειά και καλή επιτυχία 8)
Winmmisterakias:
φυσικα και δεν υπαρχει μελλον εδω εμεις που ειμαστε ολοι 17 χρονων και ολο μαλωνουμε μεταξυ μας.... η προσπαθεια βεβαια αξιζει τωρα αν δεν εχετε ιδια μουσικα ακουσματα και ειστε οτι να'ναι διαλυστε το παιδια και πιαστε κανενα βιβλιο φυσικης....!!!
Jericho:
Φίλε μου, όλοι που ξεκινήσαμε να παίζουμε με κάποιους φίλους μας, λίγο πολύ σ αυτή την ηλικία ήμασταν. Σημαντικό είναι να έχετε κοινή γνώμη σα μουσικό σχήμα, κοινά ακούσματα (ή τουλάχιστον κοινές προτάσεις στα κομμάτια που θα παίζετε), και επίσης μια στοιχειώδη σοβαρότητα.
Από εκεί και πέρα, σιγά σιγά, θα μάθετε να παίζετε ομαδικά (πολύ σημαντικό κατ εμέ, να ξέρεις να παίζεις μέσα σε ένα μουσικό σχήμα), θα μάθετε να συνεργάζεστε και σιγά σιγά θα χαράξετε τη δική σας πορεία !
Καλή αρχή και καλή συνέχεια, μην απογοητεύεστε, όλα μες το πρόγραμμα είναι !
nanoukka:
Φιλαράκι μου κοίτα να περνάτε καλα με αυτό που εχετε αυτή την στιγμή-είναι νωρίς να ψάχνεστε για επιτυχία από τα 13.Έχετε ακόμα αρκετό καιρο να κυνηγήσετε επιτυχία κ' δόξα.Τώρα κοίτα να το διασκεδάσετε γιατί αυτό είναι που μετρά και τα υπόλοιπα θα έρθουν με τον καιρό κ' την σκληρή δουλειά..Ήμουν κ' γω σε συγκρότημα κ αν και το διαλύσαμε λόγω σπουδών έχω τις καλύτερες μου αναμνήσεις από αυτό.....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση