Περι μουσικής > Νομικά, διαδικαστικά, οργανωτικά

Συγκρότημα όλοι 13 ετών;;;

<< < (5/5)

Holy Diver:
Ο ντράμερ ήταν 11. ;) Πλέον δε παίζουμε μαζί, όμως.

ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ - EOSFORUM - SOTRIANI -:
   ...τωρα ποιοι εχετε μεινει? χρειαζομαι μουσικους για ενα side-project!

Louminis:
Επιτέλους μπήκα σε μια "σταθερή" μπάντα. Ας πάρω όμως την ιστορία μου από την αρχή. Άρχισε φέτος λίγο πριν τις εξετάσεις, όταν είχα ψιλοβαρεθεί την κιθάρα κ σκεφτόμουν να πάρω κανένα μπάσο. Το πήρα τελικά το μπάσο κ ένας πρώην συμμαθητής μου μου είπε αν θελω να γίνω μπασίστας στη μπάντα που έπαιζε κιθάρα. Δέχτηκα αλλά υπήρχαν 2 προβλήματα. Το πρώτο ήταν ότι μόνο εγώ κ το παιδί βρισκόμασταν να κάνουμε "πρόβα". Το άλλο ήταν τα ακούσματα. Όλοι, όπως μου είχε πει άκουγαν GreenDay ενώ εγώ Black Sabbath, Beatles, Zeppelin, Floyd.... τσι δεν δέσαμε. Μετά από κανα μήνα μέσα από μια ιστοσελίδα που έφτιαξε ένας άλλος παλιός συμμαθητής γνωρίστηκα με κάτι παιδιά κ αποφασίσαμε να κάνουμε μπάντα κ να παίζω μπάσο, ας μην ήξερα πάρα πολλά. Τελικά όταν γύρισα από τις διακοπές μ είπαν ότι είχαν βρει άλλο μπασίστα που γνώριζαν πολύ καλά κ ότι αν ήθελα να παίζω κιθάρα. Νευρίασα λίγο στην αρχή, αλλά μετά ασχολήθηκα ξανά με την ηλεκτρική μου κ άρχισα να βγάζω τα κομμάτια που είχαμε πει. Τώρα παίζω Lead κιθάρα στη μπάντα έχουμε κάνει 5-6 πρόβες κ έχουμε βγάλει τα (αν κ δεν έχουμε ίδια ακούσματα, συμφωνούμε): Iron Man, Smells like teen spirit, Tears don't fall, Dying in your arms, Fear of the dark και έχουμε βγάλει επίσης μουσική για αρκετά δικά μας κομμάτια, το μόνο που μας μένει είναι να βρούμε λόγια.

Το συγκρότημα απαρτίζετε από:
2 τραγουδιστές
2 κιθαρίστες (εγώ lead κ ο άλλος rythm)
1 μπάσο
κ drums

Επίσης συζητάμε του χρόνου το καλοκαιράκι να κάνουμε κ κανένα live...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση