Περι μουσικής > Νομικά, διαδικαστικά, οργανωτικά

Συγκρότημα όλοι 13 ετών;;;

<< < (2/5) > >>

Ο Νέος Κιθαρωδός:
Φυσικά όλα εξαρτώνται και από το τι ακριβώς εννοείς με την λέξη "επιτυχία".

Πιστεύω ότι από μουσικής πλευράς και μουσικών ικανοτήτων, ένα συγκρότημα από μελη ηλικίας 13 μπορεί να είναι παραπάνω από εντάξει. Το πρόβλημα είναι αν αυτό φτάνει για να προχωρήσει ένα συγκρότημα, και η δικιά μου γνώμη είναι πώς όχι.

Για να πετύχει ένα νέο συγκρότημα (οποιασδήποτε ηλικίας) πρέπει να περάσει από πολλές δύσκολες καταστάσεις, να γνωρίσει απογοητεύσεις, να κάνει θυσίες, να προσπαθήσει, να φάει "φάπες", κλπ. Χρειάζεται κότσια, υπομονή, επιμονή και αποφασιστικότητα και πιστεύω ότι στην ηλικία των 13 ετών κάποιος δεν είναι στην αντίστοιχη φάση της ζωής του για όλα αυτά.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσετε, ίσα-ίσα, πρέπει να συνεχίσετε ώστε να μαζέψετε τις απαραίτητες εμπειρίες και γνώσεις για αργότερα. Τις περισσότερες φορές η επιτυχία δεν έρχεται με την πρώτη αλλά με την δεύτερη, τρίτη, τέταρτη κλπ. προσπάθεια...

Thanocaster:
File mou eisai mikros akoma, exeis sxedon mideniki empeiria alla exeis ena terastio atou akoma. Afthormitismo kai enthousiasmo. Doulepse oso eisai mikros akoma kai min apogoitevesai apo tipota. Tha deis oli ti douleia sou na antamoivetai otan tha xreiastei. Sto katw katw ti eixes, ti exases?

ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ - EOSFORUM - SOTRIANI -:
   Σε τοσο μικρη ηλικια δεν νομιζω! Αλλα αν παιζετε συνεχεια και δεθητε καλα και εχετε κατι καινουργιο να προσφερετε αργοτερα, σιγουρα θα πετυχετε! Το μελλον θα δειξει!
   Καλη συνεχεια και καλη επιτυχια στο μελλον! (για να την χαρειτε κι ολας!)

Θοδωρής:
Μια φιλική συμβουλή.
Μην απογοητεύεστε και να προσπαθείτε να γινόσαστε κάθε μέρα και καλλίτεροι ,να αποκτήσετε δέσιμο και σαν μουσικό σύνολο ,αλλά και σαν πάρέα.Τέλος προσπαθήστε κα χαιρόσαστε κάθε στιγμή.

Καρχαρίας:
Αν εννοείς την μπάντα που έχετε τώρα δεν νομίζω, εκτός αν βγείτε σε κανένα Alter και τραγουδάτε τα στρουμφάκια!!! :P
Σαν μουσικοί μπορεί, αλλά θα δείξει το μέλλον και μάλλον το μακρυνό μέλλον. Δεν νομίζω να μπορέσετε να κρατήσετε την μπάντα αυτή πολλά χρόνια με την ίδια σύνθεση και το ίδιο. Θα αλλάξουν πολλά στην πορεία σας, μην αναζητάτε από τώρα την δόξα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση