Περι μουσικής > Μουσική και διαδίκτυο
Που θα κατεβασω LINE 6 POD XT PRESETS????
(1/1)
SirScottos:
Για χαρα οργανοπαιχτες και οργανοπαιχτριες(με την καλη εννοια!!!) ;)
Ψαχνομαι να αγορασω το pod xt live της line 6 και επειδη μαλλον θα το τσιμπησω,θα ηθελα οσους ξερουν,να στειλουνε links απο σελιδες που εχουνε ετοιμα presets για κατεβασμα!Πιστευω οτι θα βοηθησει κ πολυ κοσμο που ψαχνεται να βρει τον ηχο που του χρειαζεται,ειδικοτερα για cover bands που παιζουν διασκευες,....
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!! :D
Υ.Γ. Ριξτε και μια ματια στην μπαντα μου!!!
www.myspace.com/themightylizard
Lightstringer:
πω πω.... :P
www.customtone.com
Αύγουστος:
Αν και είμαι λάτρης του POD XT live και το προτείνω ανεπιφύλακτα για digital modelling θα σου συνιστούσα να ακούσεις 2-3 πεταλιέρες της ίδιας κλάσης προτού καταλήξεις.
Κι αυτό γιατί άκουσα σε live επαγγελματία να παίζει μ' αυτήν και μου κίνησε την περιέργεια...
Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για τις zoom, αλλά πιστεύω η συγκεκριμένη δεν έχει σχέση με τα πιο φθηνά μοντέλα της εταιρίας.
Δες κι εδώ τις αρκετά καλές κριτικές που χει πάρει.
George Sadoor:
Torrent κοίταξες?
Lightstringer:
--- Παράθεση από: mightyl στις 07/01/07, 23:57 ---Για χαρα οργανοπαιχτες και οργανοπαιχτριες(με την καλη εννοια!!!) ;)
Ψαχνομαι να αγορασω το pod xt live της line 6 και επειδη μαλλον θα το τσιμπησω,θα ηθελα οσους ξερουν,να στειλουνε links απο σελιδες που εχουνε ετοιμα presets για κατεβασμα!Πιστευω οτι θα βοηθησει κ πολυ κοσμο που ψαχνεται να βρει τον ηχο που του χρειαζεται,ειδικοτερα για cover bands που παιζουν διασκευες,....
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!! :D
Υ.Γ. Ριξτε και μια ματια στην μπαντα μου!!!
www.myspace.com/themightylizard
--- Τέλος παράθεσης ---
το ειπαμε μια φορα : www.customtone.com
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση