Περι μουσικής > Νομικά, διαδικαστικά, οργανωτικά

ΑΕΠΙ...It's party time!

<< < (2/7) > >>

freemind:

--- Παράθεση από: hot_sauce στις 20/03/11, 23:41 ---ισχύει ότι πληρώνουν πολύ μικρό ποσοστό στους καλλιτέχνες?


--- Τέλος παράθεσης ---

Ισχυει...ιδιαιτερα εαν δεν εισαι ονομα, δε περιμενεις τιποτα ;)

hot_sauce (φλουτσ):
γιατί? παίζει ρόλο το πόσο γνωστός είσαι για το ποσοστό επί των εισπράξεών τους?? ??

και γιατί η ΑΕΠΙ κρατάει τόσο μεγάλο ποσοστό για τον εαυτό της από τα πνευματικά δικαιώματα των ελλήνων καλλιτεχνών?

μόνο και μόνο επειδή κυνηγάει να τα προασπίσει?

freemind:
Αν υπηρχε ουσιαστικη λογικη πισω απο την ΑΕΠΙ, τοτε κανεις δε θα παραπονιοταν. \

Οι μεγαλοι καλλιτεχνες παιζονται συχνα στις playlists, οποτε λογικο ειναι να εισπρατουν περισσοτερα χρηματα απο αυτα που τους αναλογουν. Σε αντιθεση με τους μικρους καλλιτεχνες ( των 300 CDs κι αυτα μοιρασμενα σχεδον με το χερι αφου καμια εταιρια δε τους προωθησε ) που δεν εχουν την ιδια τυχη ;)

Προκειται για μια εταιρια εισπραξεων, οπως μια εταιρια που μαζευει τα απληρωτα δανεια. Κοινως απασχολει εισπρακτορες που εχουν το ιδιο τουπε με τους μαφιοζους που πληρωνει ενας μαγαζατορας για προστασια ;).

Και να μη ξεχναμε και την αλλη εταιρια, την ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, που δε διαφερει παρα πολυ απο την ΑΕΠΙ!

hot_sauce (φλουτσ):

--- Παράθεση από: freemind στις 21/03/11, 10:01 ---Οι μεγαλοι καλλιτεχνες παιζονται συχνα στις playlists, οποτε λογικο ειναι να εισπρατουν περισσοτερα χρηματα απο αυτα που τους αναλογουν. Σε αντιθεση με τους μικρους καλλιτεχνες ( των 300 CDs κι αυτα μοιρασμενα σχεδον με το χερι αφου καμια εταιρια δε τους προωθησε ) που δεν εχουν την ιδια τυχη ;)

--- Τέλος παράθεσης ---

α..έτσι ναι...εννοείται πως θα παίρνουν περισσότερα οι γνωστοί....
αλλά το ποσοστό είναι ίδιο για όλους τους καλλιτέχνες....απλά παίζονται περισσότερο....

ξέρουμε πόσο είναι αυτό το ποσοστό?
ή πόσα παίρνει για την κάθε φορά που παίζεται ένα τραγούδι? κτλ κτλ

freemind:
Νομιζω πως εχει επισημη σελιδα η ΑΕΠΙ, αν και τα "μικρα" γραμματακια τα μαθαινεις αφου μπεις στην ΑΕΠΙ :P

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση