Περι μουσικής > Ακόρντα
Πως παιζονται τα διπλα ακορντα???
stathispap:
Πολλες φορες σε μερικα τραγουδια παρουσιαζονται δυο ακορτνα που χωριζονται με /
Πως τα παιζουμε αυτα? Συνεχομενα δεν ακουγεται ωραια... Πως ακριβως?
KOYKOY:
Γειά σου φιλε.Λοιπον η κάθετος ( / ) που ειναι αναμεσα σε δυο ακορντα σημαινει οτι αυτα τα δυο ακορντα ειναι σχετικα μεταξυ τους και μπορεις να παιξεις η το ενα η το αλλο.
Απόλλων:
Δε μου λες ρε πτυχιούχε, θα μας τρελάνεις εδώ ή θα μας τυλίξεις για το σπίτι; Aκόμα και εγώ ο άσχετος (μόνο τέσσερα χρόνια σε ωδείο και χωρίς πτυχία) ξέρω τι σημαίνουν τα "διπλά" ακόρντα. Για ξανακοίταξε το πτυχίο σου να δείς μήπως είναι από κανένα ΤΕΙ.....
sourwtiri:
ma ki egw otan vgazw tragoudia se kathe sigxordia pou vriskw psaxnw kai mia "sxetiki" na valw etsi enalaktika!o allos re paidi mou mporei na min ta paei kala me ti E na ton afisw sto vasano tou na paidevetai?ma ti mousikoi eiste eseis epitelous?ma ti eirwnia peftei s afto to forum twra teleftaia!
alla m afta pou grafontai edw mesa gelaei kai to pardalo katsiki ki as min exei idea apo mousiki....
Y.G:kai min dianoithei kanenas na vgei kai na grapsei kanena asteio tou stil "as teleiwnei edw afti i kouventa!den odigei pouthena" tha to parw proswpika!afioste mas re paidia!mia xara de ta leme??
Σπύρος:
Εγώ άνευ πτυχίου και αυτοδίδακτος νομίζω ότι μετά την / αναφέρεται η μπάσα νότα του ακόρντου (σε περίπτωση που είναι άλλη από την βασική)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση