Περι μουσικής > Ακόρντα

Πως παιζονται τα διπλα ακορντα???

<< < (2/6) > >>

Απόλλων:
Κι εγώ φίλε Σπύρο την ίδια εντύπωση είχα.  Μπορεί όμως να κάνουμε λάθος (όλοι μας).  Στο κάτω κάτω, κάποιος που έχει πτυχίο μετά από δεκαετή φοίτηση στο Ωδείο Αθηνών, και που ο φίλος του εμφανίζεται στην τηλεόραση, κάτι παραπάνω θα ξέρει...  ::)

Μάριος:
Πω πω ρε ΚΟΥΚΟΥ συμβουλές πτυχίουυυυυυ........... ή την μια συγχορδία ή την άλλη.... μπράβο μωρέ μπράβο......... δείχνει την νότα που θα παίξει το μπάσο ρε μεγάλε. Στην κιθάρα ίσως να σημαίνει να την παίξεις στα μπάσα αλλά στο δίσκαλο αρμόνιο συγκεκριμένα που παίζω σημαίνει την νότα που θα παίξεις στο μπάσο με το πόδι και είμαι σίγουρος πως σημαίνει το αντίστοιχο και σε όλα τα όργανα. Α ναι και τώρα που θυμάμαι αν δεν κάνω λάθος για να πάρεις πτυχία δεν πρέπει να ξέρεις να διαβάζεις παρτιτούρες αλλά πολύ πιο προχωρημένα πράγματα γι' αυτό παράτα μας διότι και ο Άϊνσταιν να είσαι δεν σε χρειάζομαι να μου πεις πως 1+1=2 έτσι;;

yiannikos anoxis:
Nomizw pws prepei mazi me ta saranta tragoudia KOYJOY na fereis kai apodeikseis gia th /.....etsi gia na kleiseis stomata.

Σπύρος:
Τώρα που το σκέφτομαι αν κάθε ακόρντο έχει και το "σχετικό" του έχεις διπλάσιες πιθανότητες να βρεις το σωστό ακόρντο σε κάθε τραγούδι. Άρα για να κάνουμε λάθος στο 100% των τραγουδιών είμαστε ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΣΧΕΤΟΙ

Κομήτης:
Αν και δεν μ'αρεσει η ειρωνία,να σε ρωτήσω ρε ΚΟΥΚΟ το δίπλωμα απο την Σομαλία το αγόρασες;
Αν είναι να πάρω 4-5 να έχω να τα δείχνω.
Αν και είμαι άσχετος απο όσο ξέρω το γράμμα μετα την / δηλώνει το μπάσο που θα πεχτει με το ακόρντο πριν την /.
Επομένως η εγώ κάνω λάθος η εσύ μπέρδεψες το δίπλωμα οδήγησης με αυτό του πτυχίου.
Και κάτι άλλο το ότι έχεις δίπλωμα οδήγησης δε σημαίνει οτι είσαι και καλός οδηγός.Αυτό συμβαίνει και στην μουσική.Δεν κάνει το ''χαρτί'' τον μουσικό αλλα το μεράκι του.
Και τέλος αφου ασχολείσε με εμάς τουλάχιστον φρόντισε να διωρθόσουμε τα όποια τυχόν λάθη.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση