Περι μουσικής > Νομικά, διαδικαστικά, οργανωτικά

Πώς μπορώ να κάνω γνωστά τα κομμάτια μου;

<< < (2/3) > >>

ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ - EOSFORUM - SOTRIANI -:
   ...στειλτα και στον φοιβο! Σοβαρα μιλαω! Μπορει να σε βοηθησει!

Καρχαρίας:

--- Παράθεση από: sotriani στις 18/10/03, 17:51 ---   ...στειλτα και στον φοιβο! Σοβαρα μιλαω! Μπορει να σε βοηθησει!
--- Τέλος παράθεσης ---

Ένας γνωστός μου μπουζουξής πήγενε κατά καιρούς τραγούδια του σε διάφορες φίρμες. Τελικά τα κατάφερε και έδωσε ένα κομμάτι του στον Βολάνη! Στο καινούργιο cd του Βολάνη θα είναι μέσα το κομμάτι και μάλιστα ήδη έχει γίνει hitάκι! Καλά δεν ξέρω αν θέλεις και εσύ κάτι τέτοιο αλλά δεν νομίζω να είναι και άσχημα. Ο φίλος μου έχει πάρει ένα κάρο χρήμα!!!

Αυτά

ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ - EOSFORUM - SOTRIANI -:
   ...στην αρχη το παιζεις υπερανω οτι και καλα δεν σε νοιαουν τα φραγκα αλλα μοο η δοξα (αρκει και καλα να φαινεται το ονομα σου στους συνθετες!) μετα γινεσαι γνωστος και τα κονομας! Πως ξεκινισε ο Φοιβος νομιζεις?

Unknown Artist:
Καλά και αν ο άλλος είναι λαμόγιο και στα κλέψει; Αν δηλαδή δε γράψει το όνομά σου αλλά το δικό του, αφού σου έχει δώσει ας πούμε 200-300 ευρώ για να αγοράσει το κομμάτι, και αυτός αργότερα παίρνει εκατομμυρια από αυτό; Πώς μπορείς να προστατευτείς από κάτι τέτοιο;

stavros75:

--- Παράθεση από: Unknown Artist στις 04/11/06, 13:22 ---Καλά και αν ο άλλος είναι λαμόγιο και στα κλέψει; Αν δηλαδή δε γράψει το όνομά σου αλλά το δικό του, αφού σου έχει δώσει ας πούμε 200-300 ευρώ για να αγοράσει το κομμάτι, και αυτός αργότερα παίρνει εκατομμυρια από αυτό; Πώς μπορείς να προστατευτείς από κάτι τέτοιο;

--- Τέλος παράθεσης ---
Εφοσον δεν εβαλες κανενα ορο, και το πουλησες αντι για 200 ευρω, δε φταιει ο μουσικος, φταις εσυ. Συνηθως δε μπαινουν οροι οταν πουλαει καποιος ενα τραγουδι?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση