Η σελίδα της Κιθάρας > Νέα και όχι μόνο

Ξεκαθάρισμα του Forum

(1/2) > >>

Κώστας:
Καλημέρα, έχω να προτείνω στους Admin, να καθαρίσουν κάποια μυνήματα από το Forum. Για παράδειγμα στις αναζητήσεις των τραγουδιών, τα μυνήματα εκείνα των χρηστών που ψάχνουν τραγούδια και που έχουν απαντηθεί και οι ερωτήσαντες έχουν δει τις απαντήσεις, θα μπορούσαν να διγραφούν.

Just a thought.

Kώστας

Ο Νέος Κιθαρωδός:
Η ιδέα είναι πολύ καλή, το πρόβλημα είχε αρχίσει να μας απασχολεί και εμάς. Μόνο, που λόγω της φοβερής έλλειψης χρόνου δεν είναι εύκολο από τη μεριά μας να το κάνουμε. Μπορούμε φυσικά να σβήσουμε αυτόματα π.χ. όλες τις συζητήσεις που είναι ανενεργές εδώ και ένα μήνα, αλλά ίσως έτσι σβήσουμε και κάτι χρήσιμο.

Η λύση έχει ήδη βρεθεί εδώ και πολύ καιρό, και είναι οι "συντονιστές", που όταν κρίνουν ότι μια συζήτηση έχει κλείσει και δεν έχει τίποτε άλλο να πει στον κόσμο, τη σβήνουν. Ίσως πρέπει σιγά-σιγά να ορίσουμε συντονιστές για τα διάφορα forum...

Κώστας:
ΟΚ δέχομαι  ;D

Ναι όντως έτσι είναι το σωστό, πάντως αν χρειάζεστε βοήθεια από εμένα, επιστρέφω από διακοπές την Τετάρτη...

Α ναι, Καλό Πάσχα σε όλους.

Κώστας

yannis27gr:
An xreiazesai ki allo sintonisti gia ligi "albaniki" douleia, here I am, yannis27gr2@mycosmos.gr Prepei oposdipote na katharisei ligaki to forum kathos exei mpoukosei!

Μάριος:
Τώρα που επέστρεψα και εγώ είμαι μέσα

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση