Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - sokob

Σελίδες: [1]
1

3
Ο κολλητός μου από την εταιρία που έφερε πριν από καιρό τον JOE BANAMASSA ΜΟΥ ΕΊΠΕ ΠΡΟ 5 ΛΕΠΤΏΝ  ότι πέφτουν οσονούπω οι υπογραφές για να έρθει για 1η φορά στην Ελλάδα ....ο ΘΕΟΣΣΣΣΣ JEF BECK
Δεν γνωρίζω ακόμη το που το πότε ακριβώς και το πόσο..όπως θα θυμάστε και την περίπτωση BONAMMASSA δεν ήξερα πολλά αρχικά αλλά μέσω εμού του κουτσομπόλη   Roll Eyesτο μάθαμε πρώτοι
Είναι πάντως γνωστό και το μαθαίνουμε πάλι πρώτοι εδω μέσα....σε λίγους μήνες...Ο JEFF BECK  LIVE IN GREECE..... Shocked Shocked Shocked Shocked
(άντε μέσα στην κρίση κι ένα καλό νέο)

4
Παρακαλώ το παρακάτω thread ναμην θεωρηθεί διαφήμηση...είναι μια κατάθεση (σε περίληψη) απόψεων για ένα από τα παλαι'ότερα εργαστήρια στο είδος του στην ΄χωρα, με αφορμή διάφορα που διαβάζω καθημερινά σε διάφορα φορουμς.

Επιτρέψτε μου να καταθέσω κι εγώ την άποψη που διαμόρφωσα πηγαίνοντας πολύ αραια (διότι δεν παίζω και πολύ) τις κιθάρες μου στον jimmy (κατάστημα rock stuff - απέναντι από τα παλιά γραφεία του πασοκ στην Χ.Τρικούπη)

Καταρχίν κάτι γενικό....

Eπειδή κάποιοι λένε ότι δεν έμειναν ευχαριστημένοι. απο΄τον χ ή τον ψ τεχνικό..μια ερωτησούλα...Βεβαίως κάθε ένας μας γουστάσει συγκεκριμένο setup στο όργανο...αυτό είναι κάτι το οποιο το τονίζουμε στον τεχνικό και δεν τον αφήνουμε να κάνει του κεφαλιού του 100% έτσι δεν είναι? τωρα επειδη και οι τεχνικοί με τη σειρά τους έχουν κι αυτοί και γνώμη και αρχές που ελάχιστα ίσως αλλά διαφέρουν...αν καθόμαστε...ΙΝΔΙΑΝΟΙ όταν τους δίνουμε τις κιθάρες...δεν καταλαβαίνω το...δεν έμεινα ευχαριστημένος μετα...πότε μετά ? δεν δοκιμάζουμε έστω και ακουστικά το όργανο όταν το παραλάβουμε κύριοι? δεν λέμε στον τεχνικό επί τόπου ξέρεις γιατί αυτό και δεν μου αρέσει το άλλο?...τι γίνεται? κάνουμε μώκο ενώ πληρώνουμε και μετά ξεκατινιαζόμαστε εδώ μέσα και σε forums γενικότερα?
.......
Περιμένω συγκεκριμένα παραδείγματα...

Ο τζίμης για την ιστορία είναι από τους παλαιότερους στο χώρο από την εποχή του Λυρικόν που θα θυμούνται οι παλαιότεροι. Εμπειρία εξασφαλισμένη.

Με την ίδια ευγένεια όπως τότε παραλαμβάνει το μπάσσο ή την κιθάρα και προς απογοήτευση πολλών ανακοινώνει ότι χρειάζεται τουλάχιστον 1 εβδομάδα κι αυτό όχι από ψώνιο ή και ...καλά φόρτο εργασίας..αλλά από αληθινό ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ο οποίος εξάλλου φαίνεται κιόλας,...συχνά από τις κιθάρες που περιμένουν τη σειρά τους δεν χωράνε οι πελάτες μέσα στον ούτως ή άλλως μικρό χώρο του εργαστηρίου.

Ξέρεις ή όχι από σετ απ ηλεκτρικής δεν μπορείς να μην αναγνωρίσεις ότι όταν παραλαμβάνεις όργανο από το τζίμη..βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή παικτική κατάσταση. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ....


Άριστη δουλειά με 45 ευρώ για το κλασικό service - setup (πολλά χρόνια σταθερή τιμή...προσοχή διότι ακούστηκαν αλλού κάτι 70άρια)

Την εργασία του εμπιστεύονται ούτως χιλιάδες αθηναίοι τα τελευταία χρόνια, επώνυμοι και μη.

Η φιλική διάθεση με την οποία αντιμετώπιζε την μάλλον συχνή (και ενοχλητική κάποιοες φορές λόγο ασχετοσύνης μου) παρουσίας μου στο εργαστήριο χωρίς να έχω από την άλλη κάποιο όργανο να του πάω με κάνει να σας πω με σιγουριά ότι δεν κοιτάει κανέναν σαν ευρώ (όπως εσφαλμένα αναφέρεται κάποιες φορές.)

Η στάση του αυτή πέρα από το αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς του θέλω να πιστεύω ότι δημιούργησε μια κάποια φιλία μεταξύ μας γεγονός που με κάνει πολύ χαρούμενο να μπω να πω 2 λόγια γι αυτόν σε forum.

Πάντως ...(και αυτό με όρκισε να μην το αναφέρω πουθενά για να μην του ζητάνε φίλοι και γνωστοί λαγούς με πετραχείλια - αλλά τέτοια πράγματα πρέπει να μαθαίνονται)...
όταν από ατύχημα ένας φίλος χτύπησε σε κάτι αιχμηρό 3 τάστα της ολοκαίνουριας fender masterbuilt john cruz 62 strat moy κι έπεσα να πεθάνω μου έτριψε τα τάστα και μου την παρέδωσε δωρεάν Κυριακάτικα ...έτσι λέει επειδή με είδε και στεναχωρήθηκα.....
Αυτός είναι ο Τζίμης..και μακάρι να προσέχει τις κιθάρες μας για πολλά χρόνια ακόμα.
Άριστα από μένα σε τεχνική επαγγελματισμό και πάνω απ όλα ανθρωπιά της οποίας όλα τ άλλα είναι συνεπαγωγές.

Δημήτρης.

5
Πωλείται αυτή η κιθάρα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ στην ελλάδα υπάρχει 1 κομμάτι 3850 αρχική
(στόλλας) είναι limited edition 200 pieces και μπορείτε να την δείτε εδώ : http://www.musiciansfriend.com/product/Fender-Custom-Shop-1966-Stratocaster-Firemist-Silver-Metallic-Closet-Classic-LTD?sku=517920
και να την ακούσετε σε 1 demo που έχω ανεβάσει στο youtube γράφοντας gain star 15.
Tην δίνω 3000ε
6974609815
Δημήτρης

6
     
Κατα καιρούς αναζητούσα ένα φθηνό σετ (κιθάρας - ενισχυτή) για 2ο - πως λέμε για το εξοχικό - και ήθελα όπως όλοι μας σε αυτή την περίπτωση να δώσω λίγα και να πάρω the best that money can buy.
Kακά τα ψέματα, μέχρι σήμερα η προσφορά της αγοράς είχε να κάνει με solid state η καποια μοντέλα modeling ενισχυτών και από κιθάρα.....full laminate και προσοχή στο ΤΖΆΚΙ. 
Τελικά ανακάλυψα ένα κινέζικο πακετάκι ΘΑΝΑΤΟΟΟΟΟΟ 
Ενα σας λέω μόνο...ΚΙΘΑΡΑ solid wood, δεσποτακι με maple ταστιέρα και μαγνήτες μονό μονό διπλό σε απίστευτα χρώματα με ....Κρατηθείτε 200ε.
Ο δε ενισχυτής (εδώ είναι τα μεγάλα νέα) 20 watts all tube με ήχο super vintage και μια ζέστη που το λέω ξεκάθαρα ότι στα 400ε  δεν βρήκα κάτι στην αγορά που να πλησιάζει ηχητικά ούτε στο ελάχιστο.
Τελικώς νομίζω ότι τα 600ε του πακέτου δεν είναι ΕΥΚΑΙΡΙΑ μόνο για μας τους παλιούς για να αποκτήσουμε το 2ο set upo μας αλλά και για όλους τους νέους φίλους μας οι οποίοι καλό θα είναι να ξεκινήσουν επιτέλους...σωστά.
Σας παραπέμπω σε 3 φωτο και ένα βίντεο με δική σας ευθύνη 
http://s96.photobucket.com/albums/l192/bokos/?action=view¤t=IMG_0059.jpg
http://s96.photobucket.com/albums/l192/bokos/?action=view¤t=IMG_0058.jpg
http://s96.photobucket.com/albums/l192/bokos/?action=view¤t=IMG_0057.jpg
http://s96.photobucket.com/albums/l192/bokos/?action=view¤t=IMG_0060.flv
χωρίς να αναφέρω εδώ στο thread μάρκες και ονόματα καταστημάτων για ευνόητους λόγους.
Για περισσότερες πληροφορίες όποιος θέλει ας στείλει p.m.
Φιλικά ,
Δημήτρης

Σελίδες: [1]