Η σελίδα της Κιθάρας > F.A.Q. αυτών των σελίδων

Γιατί δεν γράφετε όλοι με Ελληνικούς χαρακτήρες

(1/6) > >>

Φιλόμουσος:
Πιστεύω ότι η ανάγνωση των μηνυμάτων που περιέχουν ελληνικούς χαρακτήρες είναι πολύ πιο εύκολη και λιγότερο κουραστική συγκριτικά με την ανάγνωση αυτών που περιέχουν λατινικούς. Από την άλλη πλευρά δεν θεωρώ τη γραφή μηνυμάτων σε ελληνικούς χαρακτήρες ιδιαίτερα δύσκολη. Η επιλογή των χαρακτήρων είναι ασφαλώς προσωπική επιλογή του καθενός, αλλά πιστεύω ότι η προτροπή για χρήση ελληνικών χαρακτήρων θα βοηθήσει τόσο τα μέλη, όσο και τους επισκέπτες.

sourwtiri:
Δυστυχώς πολλοί γράφουν από πανεπιστήμια εξωτερικού όπου δεν είναι (όπως είναι φυσικό ) τα ελληνικά περασμένα στους υπολογιστές. Όπως καλή ώρα γίνετε με εμένα.

Σπύρος:Αν απορείτε πως εμφανίζονται ελληνικά σε αυτό το post του sourwtiri είναι γιατί τα άλλαξα.

Φιλόμουσος:
Δεν γνώριζα ότι το Πανεπιστήμιο δεν υποστηρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες. Δεν ξέρω επίσης σε ποιες άλλες περιπτώσεις συμβαίνει το ίδιο.

Απόλλων:
Παιδιά, δεν ξέρω αν αυτό που θα πω βοηθήσει κάποιον να βρεί τη λύση.  Έχω φοιτήσει στο ίδιο αγγλικό πανεπιστήμιο με το σουρωτήρι.  Θυμάμαι λοιπόν ότι εκείνο τον καιρό πολλοί Έλληνες φοιτητές είχαν δισκέττες από τις οποίες "φόρτωναν" τους Ελληνικούς χαρακτήρες και μπορούσαν να τους χρησιμοποιήσουν στα terminals του πανεπιστημίου.  Μετά από όσα άκουσα για το θέμα αυτό, τείνω να πιστέψω ότι αυτές οι δισκέττες πιθανόν να περιείχαν κάτι περισσότερο από απλές γραμματοσειρές.  Απ' ότι θυμάμαι, κάποιοι από αυτούς τους φοιτητές είχαν αξιοθαύμαστες γνώσεις σε θέματα υπολογιστών.  Ξέρει κανείς άν υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο;

Θοδωρής:
Αντε παιδια κάντε καμιά προσπάθεια μπάς και -δούμε άσπρη μέρα-

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View