Sound of Rock:
για σας πεδια.. πος παει?? λοιπον.. οπως ειπαν πολοι ζουν στο εχωτερικο.. οπως και εγω! αλλα εχω πανω στο pc μου ελληνικους χαρακτηρες αλλα το προβλιμα ειναι οτι για να γραψω ενα μυνημα στα ελληνικα μου περνει μια ωρα!!! στα αγγλικα σε δευτερολεπτα τελιωνω! ετσι προτιμω να γραφω αγγλικα! αλλα στην περιπτωση που αποφασησουν οι admin. τη χρηση ελληνικων χαρακτηρων θα το κανω.. αλλα θα προτημουσα να μηνει οπως ειναι το forum!! :) ;) ;D ;D
Κώστας:
Το θέμα των ελληνικών χαρακτήρων μας απασχολεί εδώ και καιρό. Πρέπει ο υπολογιστής να έχει περασμένο το Greek Support.
Για Win95 δείτε http://www.microsoft.com/typography/multilang/default.htm
Κάτι παρόμοιο ισχύει και για Win98 και WinMe
Όσο για τα πανεπιστήμια, είναι δύσκολο να υπάρχουν τα Ελληνικά ήδη εγκατεστημένα και ακόμη πιο δύσκολο να έχει κανείς τα rights για να τα εγκαταστήσει.
Οπότε δυστυχώς μάλλον θα πρέπει να διαβάζουμε τα λατινικά που γράφουν κάποιοι...συμπεριλαμβανομένου και εμένα αφού μου είναι ποιο εύκολο να γράφω στα λατινικά.
ΦΩΤΗΣ:
ρε παιδιά έχει δίκιο ο φίλος που συστήνει να γράφουμε ΕΛΛΗΙΝΙΚΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Ολοι μας μάθαμε να παίζουμε κιθάρα και δεν μπορούμε να βάλουμε τα δαχτυλάκια μας στο πληκτρολόγιο και να προσπαθήσουμε να γράψουμε Ελληνικά. Το βρίσκω απαράδεκτο αυτό!!!!!!!!
παράκληση: τουλάχιστον προσπαθείστε και θα δείτε ότι είναι πολύ ποιό εύκολο από το να πιάσεις ακκόρντα στη κιθάρα
ευχαριστώ για τη προσπάθεια
bluewind:
Kai pali enapokeitai sth diakritikh eyxereia tou kathenos. An loipon oi forumatzhdes :) den epivalloun th xrhsh ellhnikhs glwssas (kai apopsh mou einai pws den prepei na to kanoun) tote protimw na grafw greeklish. Doksa sy o Theos, ematha arketa kalh orthografia kai xrhsimopoiw kathimerina thn ellhnikh glwssa, gia na anhsyxw mhpws lhsmonhsw to tropo grafhs ths...
kostas28:
tha symfwnisw me ton kostas kai ton bluewind. gia paidia pou vriskontai sto eksoteriko einai dyskolo na grapsoume me ellinikous xaraktires. kai se teliki analysi den pisteuw oti einai toso dramatika ta pragmata me latinikous xaraktires.