Τωρα το ανακαλυψα αυτο το θεμα, χεχε!
Εχει βγαλει αραχνες, αλλα ας απαντησω... ακουσα το κλιπακι πριν διαβασω την απαντηση, και μπορω να πω οτι στην πρωτη κιθαρα τα πριμα ηταν υπερβολικα για τα γουστα μου, η δευτερη ειχε ηχο πιο γλυκο και αναλυτικο στα αυτια μου. Βεβαια δεν ακουσα το κλιπακι στα μονιτορ ηχεια, αλλα απ'αυτο που ακουσα αυτη ειναι η αποψη μου.
Σε κιθαες με αλλο τροπο κατασκευης οι χρηματικες διαφορες πιθανως να κανουν πολυ μεγαλυτερη διαφορα, κυριως στην αισθηση που σου δινει ενα οργανο. Διαφορα απλως.
Την Eric Johnson την εχει και ενας φιλος. Ειχες ερθει σπιτι μου μαζι με εναν αλλο φιλο και ειχαμε αραξει στο μπαλκονι και παιζαμε(-νε) στον Fender HRDX (limited edition με V30) που εχω. Μετα βαλαμε την Lindert tele που εχω και απογοητευτηκε λιγο με το ποσο αδυναμη ακουγωταν η strat διπλα της, τεαστια διαφορα, και η τελε μου δεν ειναι καμια ακριβη κιθαρα. Βεβαια οπως μου ειπε την Τζονσον δεν θα την αλλαζε με τιποτα, απλα και ο αλλος φιλος του την ελεγε λιγο "πως νιωθεις που μια φθηνη τελε ισοπεδωσε την κιθαρα σου" κτλ
ειναι λιγο πειραχτηρι!