Περι μουσικής > Σύνδεσμοι Συγκροτημάτων/Τραγουδιστών

Demetrio Stratos - ελληνική ιστοσελίδα αφιερωμένη στη ζωή και

(1/1)

arismanouras:
Demetrio Stratos - Ευστράτιος Δημητρίου: Η Φωνή της φωνής   

Έπειτα από 5 χρόνια έρευνας επάνω στον Demetrio Stratos, δημιούργησα μία ελληνική ιστοσελίδα αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του Μέγιστου ερμηνευτή και ερευνητή της φωνής, με σκοπό να ενημερωθεί περαιτέρω και εκτενέστερα το ελληνόφωνο κοινό για τα όσα θαυμαστά προσέφερε ο Stratos στη σύντομη ζωή του, όπως και να εκκινηθεί το ενδιαφέρον για τις ασυνήθιστες όσο και ανεξάντλητες εκείνες δυνατότητες της ανθρώπινης φωνής οι οποίες παραμένουν άγνωστες στο ευρύ κοινό. 

Εύχομαι η σελίδα να σας φανεί χρήσιμη όσο και ευχάριστη στην περιήγηση. Τέλος, στην περίπτωση που δεν εμφανίζεται η πλευρική στήλη με τις αναρτήσεις κατά το χρονολόγιο του Stratos, απλώς πατήστε στο όνομα της ιστοσελίδας.

Ευχαριστώ.

mister spok:
demetrio stratos και area. μια ιδιαιτερη περιπτωση κι ενα παραμερισμένο κεφάλαιο στην ιστορία της μουσικής. μπραβο  :up

Τον demetrio stratos τον πρωτογνώρισα πριν πολλά χρόνια σε ταξίδι που έκανα στο μιλανο με worldventures. είχα βρεθεί σε ενα δισκάδικο με μεταχειρισμενα βινύλια και τα κοιτουσα στην σειρά. επιασα ενα απο area, που τοτε ουτε τους γνωριζα, και τοτε ο καταστηματαρχης, που του ειχα πει πως ειμαι απο ελλαδα, μου ειπε πως ο τραγουδιστής τους ήταν έλληνας κλπ κλπ Το πήρα το βινύλιο. ήταν το κρακ! Κλασικο σημερα Τουλαχιστον από όποιον ψάχνεται με το prog rock ή την δεκαετία του εβδομηντα

απιστευτα φωνητικα ο άνθρωπος. εφυγε νωρις δυστυχως

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View