Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άιντε να την ακούσουμε κιόλας!
Πολύ ωραία παρουσίαση, μεγειές!
Πολύ καλή παρουσίαση. Ευχαριστούμε και καλόπαιχτη.Έχω μια ερώτηση. Αυτή η κιθάρα κοστίζει 400 Ευρώ και, όπως επισημαίνεις, χρειάζεται ένα καλό setup και ίσως κάποιες αναβαθμίσεις. Τουλάχιστον έχω δει σχόλια από αρκετούς χρήστες και reviewers σχετικά με τη γέφυρα και το tremolo. Μετά από όλα αυτά, θεωρείς ότι άξιζε τον κόπο και το έξοδο, ακόμα και για κάποιον που θέλει μια τέτοια κιθάρα; Εσύ ήθελες συγκεκριμένα μια Jazzmaster για κάποιο λόγο; To λέω γιατί με 500-600 Ευρώ μπορείς να βρεις ένα διαφορετικό όργανο σαφώς ανώτερο, ενώ όταν το είχα ψάξει πριν από καιρό είχα βρει κάποιες άλλες φτηνές κόπιες Jazzmaster που φαίνονταν τουλάχιστον αξιοπρεπείς.
Για μένα η απορία άρχισε από την Squier Vintage Modified Special Telecaster, ένα μοντέλο που δεν κυκλοφορεί πλέον και το οποίο είχε Jazzmaster μαγνήτη στη neck θέση. Από εκεί άρχισα να ψάχνω λίγο και τις Jazzmaster, που είναι ένας τύπος κιθάρας ο οποίος ποτέ δεν με τράβηξε ιδιαίτερα, αναρωτιόμουν όμως ποιές είναι οι ηχητικές ιδιομορφίες των μαγνητών της. Νομίζω ότι ακόμα θα προτιμούσα μια κιθάρα σε στυλ telecaster ως πιο plug'n'play όπως λέει και ο zeoy, αλλά φυσικά με τις κιθάρες το ταξίδι της αναζήτησης και της εξερεύνησης δεν σταματάει ποτέ.
Καλόπαιχτη!!!Το intonation ρυθμιζεται ευκολα?
Ξεκίνησε από Lucky13 Καταστήματα, αγορά
Ξεκίνησε από themos Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από BigBabol Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από Giorgos K. « 1 2 » Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από themos Ενισχυτές
Ξεκίνησε από Edward The Great Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από chop suey Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από nikos1314 Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από sfanfan Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από Καθόδιος (φλουτσ) Κιθάρα - Μάρκες και τύποι