Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συνέδεσε ενα καλώδιο από το σασι στην γείωση ή τις πρίζας, η χρησιμοποίησε usb αν υπάρχει δυνατότητα
δεν εhει γειωση ολο το σπιτι στις πριζες? αν ειναι ετσι αυτο ειναι μεγαλυτερο προβλημα απο το μονιτορ.αν θα μπορουσες να πας τον εξοπλησμο σου καπου που ειναι κομπλε η γειωση, η ακομα να τραβηξεις μια μπαλαντεζα απο διπλα αν εhει ας πουμε ισος να εβλεπεςαν υπαρhει περιπτοση να ειναι απο αυτο. αλλο πολυμπριζω νομιζω δεν εhει νοημα γιατι αν ειhες προβλημα στη φαση η στον ουδετερο θα ειhες λειτουργηκο προβλημα.σιγουρα μπορει να ειναι και κατι απο τα μηhανακια, προσοhη με τα ρευματα
Εχει γειωση το σπιτι. Ο θορυβος αυτος δεν υπηρχε παντα, εχει βεβαια αρκετο καιρο,πανω απο χρονο.Ειναι σαν να ακουγεται ο υπολογιστης μεσα απο τα ηχεια,ο δισκος,τα ανεμηστηρακια κτλ
Δεν μπορω να κανω κατι με την γειωση της πριζας μιας και 2 καλωδια εχει μονο(φαση,ουδετερο).Ευχαριστω
Γεια σας Εχω προβλημα με θορυβο που παραγουν τα μονιτορ μου,ακομη και οταν ειναι στο 0 vol. Συνεχωμενο σσσσσσσ....Εχω εντοπισει οτι η πηγη ειναι το pc μου και οτι κατι παιζει με τα ρευματα. Με το Macbook Pro που εχω ολα τελεια.
Δεν μπορω να κανω κατι με την γειωση της πριζας μιας και 2 καλωδια εχει μονο
Αναλυτικα λοιπον.Πριζα->πολυπριζο->pc,1o monitor,furman power condition,tv monitor,modemFurman-> 2o monitor,axefx,power amp.
και σε ξαναρωτάω : πισι και μόνιτορ είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους;
[size=0px]Δεν χρησιμοποιω την onboard καρτα ηχου[/size][size=0px]\[/size]Το δοκίμασες;είναι το ίδιο;ναι θα μου πειςεγώ θα έβγαζα και θα ξαναέβαζα την κάρτα μπας και κουνήθηκε και δεν πατάει καλά (αφού αποσυνδέσεις το ρεύμα)