Ειδικά θέματα > Φωνή και τραγούδι

Συμβουλες/γνώμες για το αν αξίζει να ασχοληθώ με το τρα

(1/2) > >>

Panteliskous:
Καλησπέρα , ονομάζομαι Παντελήσ ειμαι 17,5 και ασχολουμε ερασιτεχνικά με το τραγούδι δλδ τραγουδάω σε παρέες κτλπ.Ταυτοχρονα παίζω κιθάρα την οποια μαθαίνω μόνος μου.Θελω αν γίνετε απο κάποιον που γνωρίζει και ειναι έμπειρος να μου δώσει μια διεύθυνση Mail του για να τους στειλω ενα ακαπέλλα που εχω ετοιμάσει απο ενα τραγούδι ώστε να μου πουν γνώμη. Ειναι σίγουρο πως χρίαζομαι δουλειά απλα απο αποψη χροιάς χρίαζομαι να μου πουν αν αξίζει να το δουλέψω και να ασχοληθώ σοβάρα.
 
ευχριστω πολυ για τον χρονο σας το email μου ειναι αυτο: greekprommos@gmail.com

Καθόδιος (φλουτσ):
Καλωσόρισες Παντελή. Πόσταρε εδώ ένα δείγμα ωστε να πάρεις γνώμες.

Panteliskous:
To link ειναι αυτο : https://soundcloud.com/pantelis-k-official/deyterh-fora-pantelis-pantelidis-acapela-cover

Καθόδιος (φλουτσ):
Δε γνωρίζω το κομμάτι για σου πω αν το είπες σωστά. Έχεις κάποια θεματάκια τονικότητας κυρίως σε καταλήξεις φράσεων αλλά δεν είσαι παράφωνος. Θα προτεινα να ψαχτεις να κανει καποια μαθήματα τα οποία σίγουρα θα σε βοηθήσουν στη συνέχεια.

talfarlow:
Μα καλά, διάλεξες να "τραγουδήσεις" κάτι που έχει πει ο πλέον άφωνος παντελίδης.Ο άνθρωπος δεν έχει ούτε μια οκτάβα έκταση, πιο πολύ μιλάει παρά τραγουδάει.Το ίδιο και εσύ στο δείγμα που ανέβασες.Αν σε ενδιέφερε το τραγούδι σίγουρα θα γοητευόσουν από κάποιον πραγματικό τραγουδιστή.Αν ήταν ατυχής η επιλογή διάλεξε να πεις κάτι πιο σόι.Και φωνάρα να έχεις, λέγοντας τέτοια κομμάτια δεν πρόκειται ποτέ να την αναδείξεις.
Αν τώρα σε ενδιαφέρει μόνο αυτό το πράγμα, το είπες τέλεια.Αν ακούσεις τον παντελίδη live θα δεις ότι κάνει πιο πολλά φάλτσα από εσένα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View