Δεν ειχα γραψει τελικα το αποτελεσμα
Προχωρησα σε αλλαγη και των 2 με dimarzio παλι και τελικα κατεληξα στον gravity storm του vai για neck και αντικατεστησα τον illuminator στη γεφυρα με τον steve's special που τον ειχε παλι ο petrucci στην sign ibanez του προ 2000 εποχες.
Για neck δεν εχω να πω πολλα ο μαγνητης ειναι κορυφη εχει μπασατο lead ηχο με τρελη διαυγεια παντου απο απο Light crunch ηχο μεχρι φουλ shred σολα λογικο ειναι του vai..Αυτο που με εντυπωσιαζει και το ειχα διαβασει γι αυτο και κατεληξα σε αυτον και οχι σε air norton που ειναι ο πλεον κλασσικος neck μαγνητης,ειναι οτι εχει ενα απιστευτο σκασιμο οταν σπλιταρει με τον μεσσαιο και βγαζει strat χροια φερνει παρααα πολυ σε ζεστο ηχο strat σκαστο και στρογγυλο εχει οσα μεσαια και πριμα πρεπει ωστε να μην ενοχλει πουθενα στο αυτι.
Οσον αφορα τον SS στη γεφυρα δεν ξερω αν εχω μεινει 100% ευχαριστημενος ειναι περιεργος μαγνητης,εχει κουφια μεσαια,πολλααααα μπασα για μενα τουλαχιστον αχρειαστα μιας και το basswood στην ibanez εχει μπολικα ειναι λιγο βουβο συχνωτικα και τελος τα πριμα του ειναι λιγο ξερα πολυ picky να το πω;; καπως ενοχλητικα και θελουν κοψιμο απο το eq του ενισχυτη.Γενικα νομιζω δεν τεριαζει και παρα πολυ με το υπαρχων rig ο blackstar εχει βρετανικη χροια και σε συνδυασμο με το g12t75 που εχω ειναι ακομα πιο περιεργος συνδιασμος γι αυτο το μαγνητη που μαλλον τεριαζει σε αμερικανικη σχολη mesa boogie οπως ειχε ο Petrucci.Δεν ειναι κακος απλα οχι τεριαστος για μενα 100% το ψαχνω ακομα με το eq και ρυθμισεις
Ο illuminator ηταν πολυ πιο φλατ μαγνητης παντου εχει στο 5-5,5 ολα απο τη dimarzio δεν χρωματιζει καθολου τον ηχο ακομα και με το gain στο θεο και ΑΠΙΣΤΕΥTΑ σφιχτος για ρυθμικα,απλα ηταν λιγο αχρωμος για lead λογικο δεν εχει τονισμενη καμια συχνοτητα σε συγκριση με το SS που ειναι scooped