Ειδικά θέματα > Τα καλύτερα...

Αξιοπιστία Καταστήματος

(1/1)

Dinos_Strange:
Καλησπέρα σε όλους...Νέο μέλος...
Μήπως έχει κανείς αγοράσει οτιδήποτε από το www.axesrus.com?Μπορεί να μου πεί κάποιος την εμπειρία του σχετικά με την αξιοπιστία του συγκεκριμένου "καταστήματος?Αν ξέρετε κάτι παραπάνω,κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...Ευχαριστώ...
 :)

freemind:
Παντως η εμφανιση του παραπεμπει σε πολυ ερασιτεχνικο site.

Evangelos 123:

--- Παράθεση ---Πάντως η εμφάνιση του παραπέμπει σε πολύ ερασιτεχνικό site.
--- Τέλος παράθεσης ---
δεν έχω πάρει ποτέ πράγματα από αυτούς αλλά το παρακολουθώ 4 χρόνια τώρα!
τα προϊόντα του αλλάζουν συνέχεια που σημαίνει ότι πουλάει!από κει και μετά με κάποιο mail και μια καλή συνεννόηση δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα!
Πιστεύω ότι δεν είναι και τόσο έγκυρη η κριτική με βάση την εμφάνιση του site!
με 35Ε μπορεί να αγοράσεις template flash και να το κάνεις διαστημόπλοιο!!!(τους το κάνω εγώ με 100Ε αν θέλουν  :P :P :P :P :P)

Nick82:
Ενδιαφέρον κατάστημα,στο θέμα τιμής τουλάχιστον...Παρόλα αυτά,καλύτερα αγόρασε πρώτα κάτι φθηνό,δες πως κυλάει το πράγμα από άποψη συνεννόησης,επικοινωνίας,χρόνου αποστολής,κλπ,και βγάλε συμπέρασμα...

Απόλλων:
Θα έλεγα ότι το Αxesrus είναι απόλυτα αξιόπιστο. Έχω αγοράσει από εκεί 2 ή 3 φορές και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Για αποστολές στην Βρετανία τα μεταφορικά είναι δωρεάν, ενώ για Ευρώπη μόνο 4 λίρες (6 Ευρώ) και τα πακέτα στέλνονται ασφαλισμένα. Όντως η ιστοσελίδα τους έχει περίεργη διάρθρωση και φαίνεται ανοργάνωτη, πράγμα το οποίο δίνει την εντύπωση ερασιτεχνικού site όπως ανέφερε ο freemind. Πάντως από τις μέχρι τώρα συναλλαγές μου, η εξυπηρέτηση ήταν πάντα επαγγελματική. Και έχει τα πάντα σε αρκετά καλές τιμές, απλά χρειάζεται ψάξιμο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View