Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...

Διπεταλα για Drums

(1/13) > >>

stigmata:
γεια χαρα!Θελω να αγορασω ενα καινουριο διπεταλο και με τα λεφτα που εχω παιρνω ή το iron cobra power glide ή το pearl eliminator(εχουν την ιδια τιμη και τα 2 τα πεταλια).Τα επαιξα και τα 2 αλλα δε βρηκα μεγαλες διαφορες.Εσεις ποιο μου προτεινεται ?Θα πρεπει να σημειωσω οτι παιζω με αρκετη δυναμη τις μποτιές μου(δε ξερω αν εχει σημασια).Επισης το στυλ της μουσικης που παιζω ειναι death/thrash metal και jazz.θα ηθελα την αποψη σας

stigmata:
ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΗΣ Η ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Arg0:
Κατ' αρχας παρακαλω μη γραφεις με κεφαλαια...

Κατα 2ον οτι και να σου πουμε η αποφαση θα ειναι δικη σου...

Και κατα 3ον, (προσωπικη αποψη σαν κιθαριστας) το Eliminator ειναι πολυ καλο πεταλι... Και οι δυο drummer που παιζω το χρησιμοποιουν και οι δυο ειναι ιδιαιτερα ευχαριστημενοι...

ΥΓ) Εχεις ανοιξει ηδη ενα θεμα με τον ιδιο τιτλο και περιεχομενο που οποιο θα σβηστει...  ;)

SpYrO TsErKe:
Iron Cobra Ενοοειται ;)

Highway_Star:
Αφού παίζεις Thrash/Death σίγουρα χρειάζεσαι ένα πετάλι με φοβερό response για να παίζεις πιο άνετα και να μην κουράζεσαι τζάμπα.Προσωπικά έχω παίξει το Pearl και μου άρεσε γενικά,άλλα το βασικότερο είναι να βολεύει εσένα,γιατί εγώ μπορεί να σου προτείνω κάτι που ενώ βολεύει εμένα που παίζω χαλαρά τις μπότες εσένα να μην σε βολεύει καθόλου που παίζεις δυνατά(έχει και παραέχει σημασία).Πρόταση μου να ψάξεις λίγο παραπάνω τα 2 πετάλια(ρυθμίσεις και τα σχετικά) και μόνος σου θα βρεις τι θα ταιριάζει στο στυλ σου...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση