Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...

Drums ( εκμαθηση-αγορα-πληροφοριες )

(1/30) > >>

Tes:
Είμαι πρωτάκι  ;D στο forum και δε ξερω καν αν πρέπει να το ποστάρω  αυτό εδώ..

Λοιπόν θέλω να ξεκινήσω να μάθω Drums αλλά δε ξέρω από πού να αρχίσω. Πήγα ρώτησα σε ωδεία (δημοτικά-ιδιωτικά) και ζητάνε 50-60 ευρώ το μήνα για μία ώρα μόνο την εβδομάδα μάθημα  :-\

Οπότε λέω με τα ίδια λεφτά που θα έδινα σε 8 μήνες μπορώ να πάρω μεταχειρισμένα και να μάθω μόνος μου (με κάποιο βιβλίο σχετικό)

Συμφέρει αυτό ή δε θα έχει νόημα?

fenderiarhs:
mporeis, apla tha exeis to klassiko meionekthma tou autodidaktou, dhladh oti tha matheis esy me prospatheia kai kopo san autodidaktos se ena xrono tha to mathaines an phgaines mathima se kapoion pou xerei, se 2 mhnes.

mafiozos:
κάτσε δεν κατάλαβα. δηλαδή αν αρχίσεις σε οδείο δεν θα έχεις λεφτά να πάρεις δική σου drums; και πως θα κάνεις practice στο σπίτι;

Tes:
Η αλήθεια είναι πως δε μου περισσεύουν, οπότε σκέφτομαι

ή θα μαζέψω τα λεφτά που θα έδινα εκεί (περίπου 600ευρώ) και θα πάρω drums και θα κάνω μόνος μου πρακτική και μαθήματα,

ή θα τα δίνω κάθε μήνα για ένα χρόνο σε ωδείο για να κάνω μία ώρα μάθημα την εβδομάδα (και άλλες δύο πρακτική αν είναι ελεύθερα τα όργανα στο ωδείο...)

τι από τα 2 πιστεύετε ότι είναι καλύερο?

Devil Driver:
Λοιπόν άκου.

Δν θα πάς σε ωδείο και δν θα είσαι αυτοδίδακτος. Θα πας σε προσωπικό δάσκαλο drums μέσω αγγελιών όπου θα πληρώνεις γύρω στα 15 ευρώ/ώρα και έτσι θα μάθεις

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση