Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - MindCircus

Σελίδες: [1]
1
Εφέ / Band In A Box (Software)
« στις: 29/08/08, 16:25 »
Για όσους ενδιαφέρονται να εξασκηθούν στον αυτοσχεδιασμό βρήκα πρόσφατα ένα πρόγραμμα στο οποίο δίνεις τις συγχορδίες ενός κομματιού, διαλέγεις στυλ μουσικής (ανάμεσα από μερικές δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες επιλογές) και φτιάχνει ένα midi αρχείο με drums, πιάνο, κιθάρα και μια μελωδία. Επίσης έχει επιλογή να του βάλεις ένα mp3 τραγούδι και να βρει μόνο του τις συγχορδίες. Υπάρχει ένα group στο yahoo στο οποίο οι χρήστες έχουν ανεβάσει αρκετά τραγούδια. Νομίζω πως είναι πολύ ενδιαφέρον.

Υπάρχει μια δωρεάν trial έκδοση, νομίζω για 30 μέρες, αλλιώς όποιος θέλει να το αγοράσει κοστίζει από 129$ μέχρι 549$, ανάλογα με τα επιπλέον χαρακτηριστικά. Υπάρχουν βέβαια κι άλλες επιλογές... :-X

Περισσότερες πληροφορίες στο site http://www.pgmusic.com/ και μια μικρή επίδειξη στο
.

Καλή διασκέδαση!

2
Γειά σας,
Μόλις αποφάσισα να μάθω φυσαρμόνικα. Πήρα μια χρωματική και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο τρόπο να βρώ παρτιτούρες. Προφανώς παρτιτούρες για φυσαρμόνικα δεν βγαίνουν (τουλάχιστον δεν πρόκειται να υπάρχει μεγάλη ποικιλία) οπότε σκεφτόμουν να έπαιρνα παρτιτούρες φλάουτου ή τρομπέτας ή σαξόφωνου, αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας για το ποιές δυσκολίες θα συναντήσω (πχ. η χρωματική φυσαρμόνικα έχει 12 τρύπες και συνεπώς έχει έκταση τριών οκτάβων. Αν κάποιο απ' τα παραπάνω όργανα έχει μεγαλύτερη έκταση δε θα μπορέσω να παίξω μερικά κομμάτια).

Ευχαριστώ!

Σελίδες: [1]