Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - BitCollector

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 22
7
Άλλο επίπεδο! Εξαιρετικός!  :metal

8
Πολύ ωραίο!
Εύγε!  8)

9
Δε διάβασα τον τίτλο και στην αρχή προσπαθούσα να θυμηθώ ποιος είναι αυτός ο Στέφανος Βάης... Έλληνας που έχει βγάλει έπος και να μην τον ξέρω;  ;D
Εντάξει, τα λες και μόνος σου... Το κομμάτι έχει απαιτήσεις. Βέβαια καλό είναι να βάζουμε ψηλούς στόχους, εντός της λεγόμενης «ζώνης επικείμενης ανάπτυξης» Νομίζω το συγκεκριμένο είναι εντός και με λίγη δουλίτσα θα το βγάλεις.

10
Καλησπέρα κι από μένα

Το κομμάτι δεν το ήξερα. Αυτό που έγραψες αδικείται από το γεγονός ότι είναι εκτός πλαισίου. Πιστεύω κι εγώ πως αν ήταν σωστά βαλμένο (με λίγο eq και comp) μες στη μίξη θα ακουγόταν πολύ πιο πλήρες. Από άποψη παιξίματος είναι πάρα πολύ καλό και - νομίζω - πειστικό ως προς το πρωτότυπο.

Για το θέμα του DAW προσωπικά είμαι ακόμα με XP και Cubase 3.1, αλλά εγκατέστησα το Cakewalk by Bandlab και το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον (έχω βέβαια αρκετή προϋπηρεσία στις παλιές εκδόσεις του Cake). Είναι δωρεάν ακόμα νομίζω (έχω καιρό να το ανοίξω) και έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες από αυτές που θα χρειαστείς ή θα μπεις στον κόπο να εξερευνήσεις. Θα χρειαστείς και μια στοιχειώδη εξωτερική καρτούλα ήχου φυσικά, αν δεν έχεις ήδη.

11
Εξαιρετικός!
Περαστικά!

12
Δικοί μας στίχοι και ποιήματα / ...
« στις: 29/11/23, 19:07 »
...

13
Εξαιρετικό!  :solo

14
Εξαιρετικοί!
Μπράβο!

16
Ωραίος, μπράβο!

17
Ας επικοινωνήσει πρώτα με τη Fender να έχει κάτι επίσημο σχετικά με τη γνησιότητα κι έπειτα με το e-bay. Αν πλήρωσε με paypal παίζει κι από εκεί (έπαιζε τουλάχιστον) εξασφάλιση σε συναλλαγές που δεν πήγαν vidmate καλά.
Αντιγράφεις...  ;D ;D

Κι εγώ πιστεύω ότι θα δικαιωθεί. Ας επικοινωνήσει πρώτα με τη Fender να έχει κάτι επίσημο σχετικά με τη γνησιότητα κι έπειτα με το e-bay. Αν πλήρωσε με paypal παίζει κι από εκεί (έπαιζε τουλάχιστον) εξασφάλιση σε συναλλαγές που δεν πήγαν καλά.

18
OK αξιοπρεπής προσπάθεια! Νομίζω ότι ένας ήχος με ένα κλικ λιγότερο gain θα βοηθούσε περισσότερο.
Όπως είπες κι εσύ ο Lane είναι τέτοιου μεγέθους (όπως πχ και ο Holdsworth) που είναι μεγάλη πρόκληση να τον προσεγγίσει κάποιος. Αλλά και μόνο να καταπιαστείς μαζί του είναι πολύ χρήσιμο.
Εύγε και για την επιλογή και για το αποτέλεσμα...

19
Μετά από 19 χρόνια που τον είδα σε δική ρου συναυλία και κάτι λιγότερα ως guest στο Zappa plays Zappa, το τόλμησα και ξαναπήγα σε συναυλία του Vai.
Εντυπώσεις:
1) Άντεξα μέχρι τέλους, δεν σωριάστηκα  ;D και το κυριότερο δεν βαρέθηκα (την πρώτη φορά με το ζόρι κάθισα τις δυόμιση+ ώρες που έπαιξε)
2) Ο τύπος είναι ΜΗΧΑΝΗ, δεν είναι άνθρωπος. Το ίδιο και ο ντράμερ του, που είναι το ίδιο νευρόσπαστο και σπινταρισμένος 19 χρόνια μετά!
3) Η μουσική του Vai δεν είναι εύπεπτη, πέρα από τα περισσότερο γνωστά μελωδικά κομμάτια του. Οπότε μερικές φορές μπορεί να κουράσει. Όμως ειλικρινά ώρες ώρες αισθανόμουν ότι είμαι θεατής σε ένα θέαμα-ακρόαμα ανάλογο του κλασικού μπαλέτου πχ, που ακόμα κι αν δεν είσαι φαν δεν μπορείς παρά να θαυμάσεις την καλλιτεχνική αξία.
4) Το For The Love Of God με οπερετική τραγουδιστική ερμηνεία από τον τύπο στην κονσόλα ( ! ) ήταν ευχάριστη έκπληξη!
5) Ο ήχος (τουλάχιστον στο σημείο που ήμουν) ήταν αυτός που πρέπει να είναι για ακρόαση (σε ένταση) χωρίς να είσαι άρρωστος με πονοκέφαλο για καμιά βδομάδα.
6) Δεν άκουσα (αναμενόμενο) κανένα από τα κομμάτια του που γουστάρω πιο πολύ, μιας και 2 είναι από το Sex And Religion κι έχουν φωνητικά και τα άλλα είναι μάλλον αντισυναυλιακά.
7) Συμπαθής ως άνθρωπος, γίγας ως εκτελεστής, πολύ καλός συνθετικά, ενορχηστρωτικά κτλ. Άξιζε κάθε ευρώ.

20
Μου άρεσε και ο ήχος και το παίξιμο!
Αν θέλεις να βελτιώσεις κάτι (φαντάζομαι το καταλαβαίνεις και μόνος σου) είναι το γρήγορο πέρασμα
στο 38:00 - 42:00, που ακούγεται λιγάκι πιεσμένο να βγει, χωρίς να είναι κακό ή λαθος!
Μπράβο!  :metal

21
Κρίμα...  :-\
Σπουδαίος παίχτης σε μια φοβερή μπάντα!  :guitar

23
Μαθητική συν-δημιουργία, με όλα τα λάθη και τις αδυναμίες της.
https://on.soundcloud.com/kzMAs
Προσπάθησα να πλησιάσω το πνεύμα της εποχής με κάτι τραποειδές, αλλά διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να απαλλαγώ από τους μουσικούς μου δαίμονες, τα ακούσματα και τα βιώματα... Από δω το είχα, από κει το 'φερα πάλι στα δικά μου λημέρια κατέληξα!  ???

24
Not my cup of tea, αλλά σου αξίζει ένα μπράβο και για το παίξιμο και για όλο το setup!
 :up :drum

25
Ευχαριστώ, Βραζίλη!  8)

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 22