Η σελίδα της Κιθάρας > Λάθη και προτάσεις

Τραγούδια χωρίς Ερμηνευτές

<< < (2/7) > >>

bartatilas:
Γυρνά ο καιρός: Ν.Ζιώγαλας
Καίγομαι: Μ.Χριστοδουλόπουλος μαζί με Κωνσταντίνα
Κοινή γνώμη: Α.Βαρδής (νομίζω)
Μου 'φαγες όλα τα δαχτυλίδια: Γλυκερία
Ο πειρατής: Ν.Πιπινέλης (σύνθεση, στίχοι, ερμηνεία)
Πρωινό τσιγάρο: Χορωδία
Σε μαγικά νησιά: Γ.Νταλάρας (από συναυλία το έχω)
Αμφιάλη: Τ.Μπίνης (στους στίχους είναι ο Κ.Φέρρης κι όχι ο Ν.Γκάτσος)

bartatilas:
Μια ερώτηση...τι θα κάνουμε όταν σε ορισμένα τραγούδια διαφωνούμε ως προς τους ερμηνευτές?

margarita:
Λέω να τους αναφέρουμε όλους, με χρονολογική σειρά! Πολλά τραγούδια έχουν ερμηνευτεί από διαφορετικούς καλλιτέχνες. Υποτίθεται βέβαια πως είμαστε σίγουροι γι'αυτά που γράφουμε.

Βραζίλης:
Πωπω, αρκετά βρήκατε ήδη... Από Δευτέρα θα αρχίσω να διορθώνω αυτά στα οποία δεν υπάρχει διαφωνία. Σε αυτά που υπάρχει διαφωνία, θα περιμένω να ξεκαθαρίσει. Σε αυτά που έχουν πολλούς ερμηνευτές, δεν είμαι σίγουρος τι θα πρέπει να κάνουμε. Αν πχ. βάλουμε τον πρώτη ερμηνευτή, μπορεί να μην είναι ο πιο γνωστός και οι επισκέπτες θα κοιτάνε αλλού.

Μια ιδέα είναι να γράφουμε όλους τους ερμηνευτές κάποιου τραγουδιού και αυτό το τραγούδι να εμφανίζεται στη λίστα τραγουδιών του καθενός. Αλλά αυτό για να γίνει χρειάζεται τροποποίηση στα προγράμματα της βάσης δεδομένων.
Κιθ, τι λες; θα μπορούμε πχ. να γράφουμε τους ερμηνευτες στο ίδιο πεδίο χωρισμένους με κόμμα και να τους ξεχωρίζεις μετά;  :-\

bartatilas:
Βασίλη αν μπορείς να διαγράφεις αυτά που έχεις φτιάξει...για να ξέρουμε κι εμείς τι μένει!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση