Η σελίδα της Κιθάρας > F.A.Q. αυτών των σελίδων

Γιατί δεν μπορώ να βάλω νέο θέμα;

(1/1)

psomas:
Πάω στο "FAQ αυτών των σελίδων" και δεν μπορώ να βάλω νέο θέμα. Γιατί;

Ο Νέος Κιθαρωδός:
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις νέες συζητήσεις στην περιοχη FAQ, απλούστατα γιατί έχουμε απενεργοποιήσει την αντίστοιχη επιλογή  

Η περιοχή FAQ έχει σκοπό να συγκεντρώνει συζητήσεις από άλλες περιοχές, που περιέχουν επιλεγμένες και χρήσιμες πληροφορίες, δηλαδή πολλές και ενδιαφέρουσες απαντήσεις. Όταν δημιουργείς ένα νέο θέμα όμως, δεν περιέχει καμία απάντηση (συνήθως)... ;)

Επειδή τελευταία πολλοί δημιουργούσαν άσκοπες συζητήσεις σε αυτή την περιοχή, αναγκαστήκαμε να απενεργοποιήσουμε την δημιουργία νέων συζητήσεων εκεί.

Άνοιξε την συζήτησή σου κανονικά στα "Νέα και όχι μόνο", στα "Μουσικά νέα" ή στο "Περί μουσικών οργάνων", και όταν συγκεντρώσει έναν ικανοποιήτικό αριθμό απαντήσεων και πληροφοριών, θα την μεταφέρουμε στην περιοχή "FAQ". ΟΚ; ;)

**19931993**:
Στο Μουσική και υπολογιστές όμως γιατί όχι; Αν δεν γίνεται εκεί, που μπορώ να ρωτήσω για προγράμματα μουσικής; Μίξη, εφέ κλπ

freemind:
19931993 μπορεις να δεις αν υπαρχει αντιστοιχο θεμα στο τομεα που ψαχνεις! Αν οντως δεν υπαρχει, τοτε μπορεις να ανοιξεις νεο θεμα στο "Μουσικα οργανα και Εξοπλισμος" http://forum.kithara.gr/index.php?board=5.0 και οταν θα ερθει η ωρα του, θα μεταφερθει στο τομεα που ανηκει ;)

**19931993**:
Ευχαριστώ  freemind!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View