Η σελίδα της Κιθάρας > Λάθη και προτάσεις
Σχετικά με την πιστότητα των τραγουδιών 2.
organopextis:
den ksero kata poso einai efikto na ginei auto kai kata poso einai kalo.. :-\ :-\
bluewind:
--- Παράθεση από: kopaniamento στις 20/05/02, 23:25 ---
Π.χ ο Νάκας πιθανότατα θα ενδιαφερόταν με τόσο μεγάλη προσέλευση που έχουμε πλέον (αν σβήναμε και κάτι θαψιματάκια που του κάναμε στο forum ;) )
--- Τέλος παράθεσης ---
Den to kovw kai toso pithano, otan leitourgei antagwnistika se sxesh me to site prospathwntas na poulhsei tis dikes tou ekdoxes kommatiwn se partitoura.
The JeSTeR:
Παιδιά, η γνώμη μου είναι πως, αφού δεν εφευρέθηκαν ακόμα προγράμματα που να βγάζουν αυτόματα τα ακόρντα ενός κομματιού, και δεν νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό να εντοπίσουμε πολλούς καλλιτέχνες εκτός από το Μιλτο Πασχαλίδη, που να προτίθενται να βοηθήσουν(έχω ξεκόψει και με τον Αλκίνοο τώρα τελευταία ρε γμτο :-\, άσε που δεν νομίζω ο διάσημος φίλος του ΚΟΥΚΟΥ να πέσει στο επίπεδό μας :'( ) πρέπει να κάνουμε μόνοι μας όσο το δυνατό καλύτερες προσπάθειες να διορθώσουμε τα μικρολάθη.
Εγώ προσωπικά δεν νομίζω να έχω την πείρα άλλων εδωμέσα ( έχω ακόμα μερικά χρονάκια στο ωδείο μέχρι να φτάσω τα 10 του "ακαδημάϊκού" της παρέας ;D ) Αλλά μόλις ξεμπερδέψω με τις εξετάσεις μου, υπόσχομαι να δοκιμάσω τουλάχιστον όσα τραγούδια έχω σε CD ελπίζω πως κάτι θα βρώ... :)
dobluth:
Να προσθέσω στο σχόλιο του MiChArOυ ότι:
1. Ποτέ δεν είναι αργά να κάνουμε καινούργιους φίλους (μπορούμε να γίνουμε κολλητσίδες στους καλλιτέχνες που μας ενδιαφέρουν τα τραγούδια τους)
2. Φυσικά και επιβάλλεται να πάμε (ή να ξαναπάμε όσοι/ες σταματήσαμε) σε ωδείο και να συμπληρώσουμε όλοι την επιβαλλόμενη δεκαετή θητεία για να αποκτήσουμε μετά την άδεια να περνάμε συγχορδίες στους στίχους τραγουδιών. Όποιος/α έχει κολλητό/ή με εμφανίσεις στην TV θα παίρνει έξτρα μόρια ( μα πώς τον λένε αυτόν τον κολλητό; ).
3. Αν είναι να παίρνει λεφτά η ΑΕΠΙ ας μας στείλει και τις σωστές παρτιτούρες επιτέλους!!!! Ε, τι, μισές δουλειές θα γίνονται;
Αυτά ;)
4. Πλάκα πλάκα μήπως θα μπορούσαμε να δούμε από μόνοι μας αν υπάρχουν κι άλλοι εθελοντές πέρα απο τον Πασχαλίδη; Να στείλουμε email σε όσους μας ενδιαφέρουν (και έχουν email σε κάποια σελίδα τους) ;;;
kappa:
Η ιδέα του dobluth είναι πολύ καλή.Θα΄ταν ωραίο να 'χαμε μερικά "σίγουρα" κομμάτια στο site, από τους ίδιους τους καλλιτέχνες.Αρκεί να μην προσκρούει πάλι σε τίποτε ηλίθιους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.Αλήθεια αυτό με τον Πασχαλίδη πότε και τι ακριβώς έγινε; Και τέλος θα'θελα να συστήσω σε όλους ψυχραιμία.Είδα κάτι πολύ "θερμά" μηνύματα.Κατά τη γνώμη μου πρέπει να διορθώνονται μόνο τα σοβαρά λάθη σε ακκόρντα ή στίχους και όχι το παραμικρό.Είναι πολύ απλό, παν μέτρον άριστον :)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση