Η σελίδα της Κιθάρας > Λάθη και προτάσεις

Σχετικά με την πιστότητα των τραγουδιών 2.

<< < (5/6) > >>

Dotis:
Δεν νομιζω οτι ειναι δα και τοσο μεγαλο προβλημα ενα-δυο λαθη. Επισεις δεν νομιζω οτι χρειαζονται και 10 χρονια σε ωδειο για να δωσεις σωστα ακορντα. Ενα καλο (απολυτο) αφτι, αρκει. Για να μην πω περισσευει...
Καλη συνεχεια παιδες....

Δαμιανός:
giati na min iparxei kai enas tropos na vathmologoume ta tragoudia?den thewrw oti etsi ipovathmizoume tin douleia twn paidiwn pou kathontai kai ta vgazoun . isa isa pou einai kai enas tropos epivraveusis kai entharinsis tis kalis douleias

christosl:
Ειμαστε ομως που ειμαστε 1100 και πλεον μελη και αλλοι τοσοι που μπαινουν στο site χωρις να ειναι μελη.Σκεψου να στελνουν ολοι βαθμολογια τι μπαχαλο θα δημιουργηθει,χωρις ιδιαιτερο κερδος

kostasd:
Εγώ πάντως είμαι υπέρ μιας βαθμολογίας.....Γιατί να μην μπορεί κανείς να δει ανάμεσα σε 2 ή 3 εκδοχές του ίδιου τραγουδιού ποιό συγκεντρώνει πιο πολλές προτιμήσεις??? Δεν θα είναι καταδικαστική για κανέναν αυτή η βαθμολογία.....αντιθέτως μπορεί να είναι τρόπος ενθάρρυνσης για κάποιον!
  Τέλος οι admins θα μπορούν να έχουν μια γρήγορη κ σχετικά σαφή άποψη για το ποιά τραγούδια μπορεί να έχουν πρόβλημα....αν π.χ υπάρχουν 15 άτομα που ψήφισαν κ έβαλαν χαμηλή βαθμολογία σε ένα τραγούδι τότε πιθανότατα το τραγούδι έχει κάπου πρόβλημα....Αλλωστε στο topic "Λάθη κ προτάσεις' οι διορθώσεις επισημαίνονται από έναν κ αν συμφωνήσουν 2-3 ακόμη γίνεται η συγκεκριμένη αλλαγή,γιατί λοιπόν δεν θά είναι ενδεικτική  η ψήφος 5-10-15 ατόμων για ένα τραγούδι???

Θοδωρής:
Επειδή απο ότι έχω παρατηρήσει στα λάθη και προτάσεις για τα τραγούδια ,υπάρχουν πολλές φορές προτάσεις αρκετά περίεργες έως αρκετά λάθος (ανάλογα με το πώς παίζει ο καθένας ),φαντάζεστε τι θα γίνει με τις βαθμολογίες .Αλλωστε η σωστη μορφή ενός τραγουδιού είναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ  ,αν πάρουμε υπ όψιν μας την πρώτη εκτέλεση του τραγουδιού και όχι τις επανεκτελέσεις .Αν κάποιος δεν ξέρει την αρχική εκτέλεση ,αλλά μια μετέπειτα φαντάζεστε τι θα γίνει με ψηφοφορίες και τέτοια .Τώρα ισως μπορεί να βρεθει ένας τρόπος κάπως να εφανίζονται διαφορετικές εκτελέσεις ,αν δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα .

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση