Η σελίδα της Κιθάρας > Λάθη και προτάσεις
Σχετικά με την πιστότητα των τραγουδιών 2.
quisler:
Parolo pou tha eixe fasi na xwsoume ton kitharwdo e3 apostasews, sumfwnw me ton apollwn oti oi bathmologies den tha einai pio a3iopistes apo ta idia ta tragoudia.
Ki egw den exw antilifthei giati ginetai fasaria, to polu polu an brethoun ethelontes me gnwseis na moirastoun kapoia kommatia kai na ta koita3oun gai lathi. Peran autou opoios thelei ta paizei opws thelei.
PS: Ean apotatheite stous kallitexnes, kai ean oi idioi exoun ta pneumatika diakiwmata twn dimiourgiwn tous... den tous lete na sas upograpsoun kai mia eidiki dilwsi gia na parei i AEPI to mesaio gia dithen pneumatika dikaiwmata?
Σπύρος:
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η λύση 3 δεν προτείνει να βάλουμε κάποια άτομα να διορθώσουν όλα τα τραγούδια , αλλά να συνεχίσουμε αυτό που γίνετε τώρα. Όσοι βρίσκουν λάθη να τα δηλώνουν εδώ και αυτά να διορθώνονται αμέσως.
Επίσης αν συμφωνείτε με κάποια διόρθωση να το δηλώνετε για να ξέρουμε και μεις αν πρέπει να την κάνουμε
Κώστας:
To Olga παραθέτει 2 ίσως και 3 versions του ίδιου τραγουδιού. Τα περισσότερα από αυτά έχουν πάνω πάνω μία προτασούλα που λέει
This file is the author's own work and represents their interpretation of the song.
Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα
Κώστας
Μάριος:
Το site δεν θα κλείσει, το 2 δεν το συζητώ και το 4 δεν είναι ότι λυπάμαι το Ν Κ αλλά μη λεμε μαλ***ες. Εμένα πάντως σπάνε τα νεύρα μου στο funny.com ας πούμε που πρέπει να ψηφίσω για να με πάει παρακάτω. Στο κάτω κάτω άμα είναι λάθος εντάξει, είναι λάθος. Δηλαδή αν δεν υπήρχε καθόλου στην σελίδα τι διαφορά θα έκανε;
kostasd:
Δεν ξέρω αν είναι εφικτό αλλά τι θα λέγατε αν κάθε τραγούδι είχε την δική του σελίδα παρατηρήσεων?Όταν δηλαήη μπαίνεις σε ένα κομμάτι θα υπάρχει στο τέλος της σελίδας ένα link όπου θα βέπεις τι σχόλια ή διορθώσεις έχουν γίνει κ θα μπορείς να κάνεις κ τις δικές σου παρατηρήσεις??? Τί λέτε?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση