Το πρόβλημα αυτό το είχα και εγώ και γενικά το έχω όταν κάνω format.. Χρησιμοποιώ επί χρόνια το "πακέτο" rapidshare premium account και free download manager (fdm) με ιδιαίτερη επιτυχία.. Κάθε φορά όμως που σετάρω το σύστημα μετά από format, χρειάζεται να βάζω τους κωδικούς για κάθε link χωριστά ακόμα και αν έχω ενεργοποιήσει από το site του rapidshare την επιλογή "Direct downloads, requested files are saved without redirection".. Το γεγονός ότι κατεβάζεις corrupted αρχεία (μεγέθους λίγων Kb) δεν έχει να κάνει με τα αρχεία αυτά κάθε αυτά αλλά με το γεγονός ότι το rapget (όπως και όλοι οι download accelerators) εμποδίζεται από το rapidshare όταν κατεβάζεις πολλά αρχεία μαζί και δεν βλέπουν κωδικούς (σε θεωρεί free user και σου εμποδίζει το ομαδικό downloading).. Η λύση σε εμένα τουλάχιστον είναι η αναμονή

.. Στο μεσοδιάστημα, για να κάνω λίγο πιο γρήγορη τη δουλειά, πρώτα κάνω copy-paste τα links στο fdm (με το που το κάνω αυτό αυτόματα μου κατεβάζει ισάξια μικρά corrupted αρχειάκια, τα οποία τα αγνοώ), μετά πάω και επιλέγω όλα τα links (με shift) και από τα properties του fdm βάζω το password (αφού τα έχω επιλέξει όλα, το password αναγνωρίζεται για όλα τα links).. Τέλος, με επιλεγμένα όλα τα links, πατάω restart downloading και έτσι, μέσω...Λαμίας, κατεβάζω κανονικά σαν premium user.. Έχω διαπιστώσει ότι μετά από περίπου κανά μήνα, το fdm "λογικεύεται" και θυμάται τους κωδικούς του rapidshare.. Γι' αυτό το πρόβλημα έχω επικοινωνήσει και με το helpdesk της rapidshare οι οποίοι μου απάντησαν να κατεβάσω το δικό τους download accelerator.. Το έκανα αλλά και το δικό τους accelerator δεν θυμόταν τους κωδικούς στo ομαδικό downloading και έπρεπε να τους βάλω manually στο καθένα, οπότε θα σου έλεγα να μην μπεις στον κόπο.. Απλά περίμενε και σε κανένα μήνα, ο download accelerator σου....θα "νιώσει"..