Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τη θεωρω πολυ συμβατικη.
Παράθεση από: death στις 16/12/09, 16:01τη θεωρω πολυ συμβατικη.Ωπα ρε..Απο αυτο που γραφεις, εγω καταλαβαινω οτι ψαχνεις μια κιθαρα με μονο κριτηριο να εχει περιεργο σχημα, να κανει εντυπωση και να τραβαει τα βλεματα. "Πολυ συμβατικη".. Ωραιο κριτηριο να απορριπτουμε πραματα...edit: Οπως και να χει, εγω ψηφιζω την ltd. Και παρεπιπτόντως, η jackson kv5fr κανει τα διπλάσια απο την δεύτερη bc rich. Μου φαινεται καπως περιεργο να μπαινουν στο ιδιο δημοψιφισμα..
Παράθεση από: hoba στις 16/12/09, 16:45Παράθεση από: death στις 16/12/09, 16:01τη θεωρω πολυ συμβατικη.Ωπα ρε..Απο αυτο που γραφεις, εγω καταλαβαινω οτι ψαχνεις μια κιθαρα με μονο κριτηριο να εχει περιεργο σχημα, να κανει εντυπωση και να τραβαει τα βλεματα. "Πολυ συμβατικη".. Ωραιο κριτηριο να απορριπτουμε πραματα...edit: Οπως και να χει, εγω ψηφιζω την ltd. Και παρεπιπτόντως, η jackson kv5fr κανει τα διπλάσια απο την δεύτερη bc rich. Μου φαινεται καπως περιεργο να μπαινουν στο ιδιο δημοψιφισμα..οχι φιλε μου δεν θελω να τη βλεπουν αλλοι δεν με ενδιαφερει,απλα εμενα μου αρεσουν τα περιεργα σχηματα τι να κανω??ουτε παιζω κ σε μπαντα μονο σπιτι μου τωρα δε ξερω βεβαια αν θα ριξω τη γειτονισσα μου που κοντεβει τα 70φευγα αν με δει με καμια worrior .οποτε εχεις δικιο.εγω δεν απεριψα τιποτα απλα θελω να αγορασω μια κιθαρα απο τις παραπανω.τωρα στα χρονια που θα ερθουν μπορει να διαθεσω λεφτα κ για κανενα αλλο μοντελο απο αυτα που ειπες οτι αποριπτω..
τις εχω δοκιμασει μου κανουν στο χερι,στο αυτι κ στο ματι,το ξερω δεν εχουν ολες το ιδιο σχημα αλλα δεν με νιαζει αυτο ειναι και τα δυο απο τα πιο αγαπημενα μου.ελπιζω να εγινα πιο συγκεκριμενος τωρα,μετα απο τη σωστη παρεμβαση του φιλου απολλων και ζητω συγνωμη για την προηγουμενη αοριστολογια.ψηφιστε την πιο ποιοτικη κατασκευαστικα.
Λεω για ακομα μια φορα. Το νου σας με τις καινουριες BC RICH. Κατα καιρους εχω διαβασει οτι ειναι απαραδεκτα οργανα.Οτι το floyd ειναι κινεζικο, οτι δεν μενει με τιποτα κουρδισμενη, οτι το χρωμα πολυ ευκολα "ξεφτιζει", οτι καποιες βιδες ειναι βαλμενες λαθος, και οτι τα ηλετρικα θελουν πεταμα.Να σημειωσω οτι δεν εχω προσωπικη αποψη, αλλα το εχω διαβασει σε πολλα διαφορετικα φορουμ. Μαλιστα ενας τυπος στο youtube εχει κανει καποια καλα βιντεακια που τα εξηγει αναλυτικα. Δυστηχως δεν θυμαμαι πως τα ειχα βρει.
vmnt τι λες απολλων??για τις dean ακουγοντε πολλα κατα καιρους.παντως ειναι λιγο διαφορετικη απο τις αλλες dean.
δηλαδη απολλων οι cort ειναι καλες κιθαρες??κ οταν λες το κρυφο μυστικο τι εννοεις??ετσι για να μαθαινουμε πραγματα κ απο τους παλιους ;)παντως για τις bc rich τι αποψη εχεις?
Επ' ευκαιρία, αν κοιτάς για μεταλλοκιθάρα, κοίτα και τις Schecter. Έδωσα πριν από λίγο καιρό μια Schecter C-1 Plus γιατί ούτε αυτή είχε βολικό μπράτσο (παρόμοιο με τις ESP) και ήταν πολύ heavy για μένα. Παρ' όλα αυτά την πούλησα με βαριά καρδιά, γιατί ήταν η πιο όμορφη και καλοφτιαγμένη κιθάρα που έχει περάσει από τα χέρια μου.
ρε απολλων της που**νας γινεται απο dean στη μεταλ κοινοτητα τεραστια ονοματα παιζουν με αυτες πλεον,ενταξη σιγουρα ειναι μαρκετινκ αλλα δεν θα παιζαν και με οτι νανε(τοση πεινα πια??).ειχα τη vmnt κ τη πουλησα με βαρια καρδια για οικονομικους λογους.κ απο τοτε βλεπω συνεχεια μεχρι κ τους morbid angel ακομα να παιζουν με αυτες Embarrassed μονο οι slayer μειναν με bc rich.
ΠαράθεσηΕπ' ευκαιρία, αν κοιτάς για μεταλλοκιθάρα, κοίτα και τις Schecter. Έδωσα πριν από λίγο καιρό μια Schecter C-1 Plus γιατί ούτε αυτή είχε βολικό μπράτσο (παρόμοιο με τις ESP) και ήταν πολύ heavy για μένα. Παρ' όλα αυτά την πούλησα με βαριά καρδιά, γιατί ήταν η πιο όμορφη και καλοφτιαγμένη κιθάρα που έχει περάσει από τα χέρια μου.Πριν εναμιση χρονο θα λεγα το ιδιο. Αλλα πλεον δεν δικαιολογω με την καμια την τιμη τους σε σχεση με την προελευση απο Ινδονησια....
Ξεκίνησε από metalman « 1 2 » Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από hamurabi « 1 2 » Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από Giorgos K. Καταστήματα, αγορά
Ξεκίνησε από lp_fan_1 Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από marco polo Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από tasosSyrios Εφέ
Ξεκίνησε από vocalizer Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από Stella94 Δοκιμές και συγκρίσεις μουσικών οργάνων και εξοπλισμού