Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βεβαια ειναι γνωστο οτι μεγαλο ποσοστο της διαφορας χρηματων, προκυπτει απο την ποσοτητα των εργατικων ωρων που δαπανηθηκαν για να κατασκευαστει η κιθαρα, απο την ερευνα και αναπτυξη που εκανε η εταιρια καθως και απο τον εκτενεστερο ποιοτικο ελεγχο που εγινε.
Παράθεση από: Stinky στις 16/12/09, 23:14ΠαράθεσηΕπ' ευκαιρία, αν κοιτάς για μεταλλοκιθάρα, κοίτα και τις Schecter. Έδωσα πριν από λίγο καιρό μια Schecter C-1 Plus γιατί ούτε αυτή είχε βολικό μπράτσο (παρόμοιο με τις ESP) και ήταν πολύ heavy για μένα. Παρ' όλα αυτά την πούλησα με βαριά καρδιά, γιατί ήταν η πιο όμορφη και καλοφτιαγμένη κιθάρα που έχει περάσει από τα χέρια μου.Πριν εναμιση χρονο θα λεγα το ιδιο. Αλλα πλεον δεν δικαιολογω με την καμια την τιμη τους σε σχεση με την προελευση απο Ινδονησια....Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα τι θέλεις να πεις. Το πρόβλημα είναι η τιμή; Γιατί οι τιμές των μουσικών οργάνων (και όχι μόνο) έχουν ανέβει τα τελευταία χρόνια, οπότε πολλές εταιρίες αναγκάζονται να κάνουν υποχωρήσεις και συμβιβασμούς για να διατηρήσουν τις τιμές σε λογικά επίπεδα. Π.χ. ο λόγος που αγόρασα μια παλιά Cort και όχι πιο καινούργιο μοντέλο είναι γιατί οι νέες προδιαγραφές δεν μού φάνηκαν τόσο καλές όσο στα παλιότερα μοντέλα. Συγκεκριμένα για τις Schecter ξέρω ότι ο ποιοτικός τους έλεγχος ήταν άριστος και θα δεις στο Αμερικάνικο ebay πολλά παραδείγματα κιθάρων Schecter που πωλούνταν στη μισή τιμή γιατί είχαν μια μικρή γρατζουνιά ή ένα ελάττωμα στο φινίρισμα. Αν ο ποιοτικός έλεγχος συνεχίσει να είναι το ίδιο αυστηρός, δεν βλέπω γιατί να θεωρήσουμε ότι πλέον η τιμή τους δεν δικαιολογείται.
ΠαράθεσηΕπ' ευκαιρία, αν κοιτάς για μεταλλοκιθάρα, κοίτα και τις Schecter. Έδωσα πριν από λίγο καιρό μια Schecter C-1 Plus γιατί ούτε αυτή είχε βολικό μπράτσο (παρόμοιο με τις ESP) και ήταν πολύ heavy για μένα. Παρ' όλα αυτά την πούλησα με βαριά καρδιά, γιατί ήταν η πιο όμορφη και καλοφτιαγμένη κιθάρα που έχει περάσει από τα χέρια μου.Πριν εναμιση χρονο θα λεγα το ιδιο. Αλλα πλεον δεν δικαιολογω με την καμια την τιμη τους σε σχεση με την προελευση απο Ινδονησια....
Επ' ευκαιρία, αν κοιτάς για μεταλλοκιθάρα, κοίτα και τις Schecter. Έδωσα πριν από λίγο καιρό μια Schecter C-1 Plus γιατί ούτε αυτή είχε βολικό μπράτσο (παρόμοιο με τις ESP) και ήταν πολύ heavy για μένα. Παρ' όλα αυτά την πούλησα με βαριά καρδιά, γιατί ήταν η πιο όμορφη και καλοφτιαγμένη κιθάρα που έχει περάσει από τα χέρια μου.
Κάτι μου λέει έκανες μ@λ@κί@ ποε έδωσες την dean...τι λέει ρε είσαι καλά?
απολλων πραγματι μου αρεσε,βεβαια η στελθ μου αρεσει αλλα με αριστα το 10 στη μια θα εδινα 9 κ στην αλλη 9.πιστευεις οτι δεν επρεπε να τις συγκρινω μεταξυ τους??την εδωσα καθαρα γιατι φοβομουν οτι κατασκευαστικα ηταν ψιλομουφα. βλεπεις οι περισσοτεροι γνωστοι μου σε αυτο επιμενανε.(κ δεν ειναι κολλιμενοι εχουμε φτασει τα 25 κ αλλοι τα περασανε εδω κ κατι χρονια).
και η stealth εχει grover κλειδια,neck through,x2n μαγνητη,μια απο τις γεφυρες που επαιζε ο μακαριτης κ κατασκευαστηκε στην ιδια χωρα.ενω η dean εχει set neck k active μαγνητη..δεχομαι αυτο που λες για την ηλικια,σιγουρα δεν ειναι αποδειξη ειναι απλα μια ενδειξη.
απλα δεν πιστευω πως η vmnt μπορει να συγκριθει με μια jackson v(οποιο μοντελο θες πανω απο τα 1000 ευρω μεχρι 1400).γνωμη μου κ παντα συζητησημη ενοιτε.
στο θωμα κανει 895 ευρο εκτος αν ειναι με σχεδιο οποτε παει στα 1090.η στελθ παει στα 777 κ σαν σπεκς ειναι μακραν καλυτερη,τωρα βεβαια η vmnt εχει active μαγνητη που αν δεν κανω λαθος ακομα κ κοντρα πλακε να ηταν τον ιδιο ηχο θα εβγαζε εκτος απο το σαστειν.
λενε οτι εχει τον προς στη πραγματικοτητα εγω αγορασα κ της εβαλα.εχει μια ιδιου τυπου απο τη μανα της. οταν την αλαξα η διαφορα ηταν αισθητη.
κ εχω ακουσει πως οι πασιβ μαγνητες προτιμουντε απο επαγγελματιες μουσικους περισοτερο απο τους ακτιβ αρα με τη λογικη του απλου ανθρωπου θα ειναι καλυτεροι.
Ξεκίνησε από metalman « 1 2 » Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από hamurabi « 1 2 » Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από Giorgos K. Καταστήματα, αγορά
Ξεκίνησε από lp_fan_1 Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από marco polo Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από tasosSyrios Εφέ
Ξεκίνησε από vocalizer Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από Stella94 Δοκιμές και συγκρίσεις μουσικών οργάνων και εξοπλισμού