Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μολις τωρα μπηκα στο φορουμ και εγινα μελος μονο για εσενα μπορω να πω!εψαχνα καιρο και αλλους καμενους σαν εμενα! μονο απο κιτ φτιαχνεις?
Συγχαρητήρια φίλε adr1ane με λένε Χάρη και είμαι από Θεσσαλονίκη με άφησε άφωνο το ποστ σου!!! Επειδή είμαι κιθαρίστας και το όνειρο μου ήταν να γίνω ηλεκτρονικός κατά καιρούς έχω κάνει πολλά κιτ και ψήθηκα πολύ… Μπήκα στο σαιτ διάλεξα τα πετάλια και μετά στην φόρμα παραγγελίας δεν έχει πουθενά Ελλάδα πως τα παρήγγειλες ?
μηπως ειναι λιγο ακριβος ο Γερμανος ή ειναι η ιδεα μου?
γεια χαρα παιδια....τι χρησιμοποιητε εσεις για lettering και σχεδια?εγω μεχρι τωρα χερακι και δεν την παλευω αλλο! κανενα link για tutorial παιζει?
ε ναι...τα χαρτια απο το πλαισιο εχουν 20 ευρω τα δυο!ακριβουτσικα?
ε με αυτα κατι γινεται...ευχαριστω...αλλες προτασεις και tutorials ευπροσδεκτα...
Ο συν-συγκροτηματίας μπασίστας θέλει phaser και το κλασσικό της MXR μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή (μιας και αν το κάνω γιαυτόν, θα κάνω και για εμένα ένα με όλα τα mods). Χρειάζεται κάποια προσαρμογή το κύκλωμα για μπάσο ή όλα κυλάνε νορμάλ? Γενικά τα modulation πετάλια λειτουργούν εξ'ίσου καλά με μπάσο και κιθάρα? Και αν ναι, υπάρχει κάποιος λόγους που βγαίνουν χώρια phaser π.χ. για μπάσο και κιθάρα?
Ξεκίνησε από ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ - EOSFORUM - SOTRIANI - Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Ξεκίνησε από The common cunning linguist « 1 2 » Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από Minotaur Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από Zeppelin Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από Raz Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από Kli Klis Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Ξεκίνησε από Crossroad « 1 2 » Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από lordi13 Δοκιμές και συγκρίσεις μουσικών οργάνων και εξοπλισμού
Ξεκίνησε από Stinky Διασκέδαση
Ξεκίνησε από Alx86 Κιθάρα - Μάρκες και τύποι