Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πριν λίγο τελείωσα το overdrive, και guess what.... Δουλεύει!!!
Παράθεση1)Έχω παρατηρήσει σε κάποια diy πετάλια ότι το καλώδιο σήματος ειναι τυλιγμένο με το αντίστοιχο γείωσης... Έχει να κάνει με τις παρεμβολές η είναι καθαρά θέμα ταχτοποίησης..?Τα καλώδια σήματος που συστρέφονται με την γείωση έχουν πολύ καλύτερη απόρριψη παρεμβολών. Δεν είναι απλά θέμα τακτοποίησης, είναι καλή πρακτική για μειωμένους θορύβους από παρεμβολές (όχι από τροφοδοσία).
1)Έχω παρατηρήσει σε κάποια diy πετάλια ότι το καλώδιο σήματος ειναι τυλιγμένο με το αντίστοιχο γείωσης... Έχει να κάνει με τις παρεμβολές η είναι καθαρά θέμα ταχτοποίησης..?
Παράθεση2)Είναι γενικά καλό να γειώνουμε το κύκλωμα και τα περιφερειακά πάνω στο κουτί.? Και αν ναι, τότε πώς κολλάμε καλώδιο πανω του..? Η γείωση του κυκλώματος στο κουτί γίνεται με φυσικό τρόπο από τα βύσματα εισόδου και εξόδου, των οποίων το εξωτερικό μέταλλο εφάπτεται με την γείωση. Αν χρησιμοποιείς πλαστικά, τότε καλό είναι να γειώσεις το κύκλωμα με ένα καλώδιο σε μία από τις βίδες, ή στο εξωτερικό περίβλημα ενός ποτενσιόμετρου το οποίο εφάπτεται με το κουτί.
2)Είναι γενικά καλό να γειώνουμε το κύκλωμα και τα περιφερειακά πάνω στο κουτί.? Και αν ναι, τότε πώς κολλάμε καλώδιο πανω του..?
Το έχω βάψει εγώ με χρώματα μοντελισμού που είχα από παλιά. Και πραγματικά είναι ότι καλύτερο για τη δουλειά που τα θέλουμε.. Πιάνουν πολύ καλά και έχουν τεράστια ποικιλία σε χρώματα και μεγέθη.. Από πάνω πέρασα ακρυλικό βερνίκι.. Edit: Καλό φαίνεται αυτό το DC Jack.. http://www.banzaimusic.com/DC-Jack-IS-21-XT.htmlΚαι δε σε αναγκάζει να το βάλεις πρώτα στο κουτί για να το κολλήσεις.. Νομίζω είναι καλή ιδέα για τα επόμενα project..
Μόλις τελείωσα την πλήρη καλωδίωση του booster με το overdrive, αλλά κάτι πήγε στραβά...Το παράξενο που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν έχω ήχο, ή μάλλον έχω αλλά πολύ χαμηλό, και στο bypass και όταν είναι on τα εφέ.Τα led ανάβουν μόνο όταν είναι κλειστό το volume της κιθάρας! Όταν ανοίξω το volume της κιθάρας σβήνουν τα led! τι μπορεί να είναι αυτό?
Καλό φαίνεται αυτό το DC Jack.. http://www.banzaimusic.com/DC-Jack-IS-21-XT.htmlΚαι δε σε αναγκάζει να το βάλεις πρώτα στο κουτί για να το κολλήσεις.. Νομίζω είναι καλή ιδέα για τα επόμενα project..
είναι βολικό στην τοποθέτηση, αλλά αντιαισθητικό γιατί βγαίνει έξω σαν τσουτσούνι.
Καλημέρα και καλό μήνα!..θα μπορούσαμε να κάνουμε το clippin mod έτσι, ώστε στην μία θέση να έχουμε mosfet clipping, στην μεσαία τις διόδους που αφαιρέσαμε από το κύκλωμα, και στην άλλη led clipping? Υπάρχει κανένα τέτοιο layout? Ε φανταστικέ Ανδριανέ?
.. τα mosfet που έχεις βάλει στην εικόνα είναι τα IRF530, ενώ εμείς για το πρώτο clippin είχαμε χρησιμοποιήσει τα IRF520. Tελικά ποια από τα δύο είναι σωστό να χρησιμοποιήσουμε? Υπάρχει διαφορά?
Πως θα καταλάβουμε αν ο on-on-on switch είναι type 1 ή type 2?
Μόλις γύρισα από γύρα στα μαγαζιά για να συγκεντρώσω τα πραγματάκια, και βρήκα on-on-on switch στον Φανό, και μάλιστα σε 2 ποιότητες. Έναν Από μία γαλλική εταιρία 3€, και έναν με 0,40€
Επίσης δεν βρήκα διόδους γερμανίου 1N34A, αλλά 1N60A νομίζω. Μου είπε ότι είναι αντίστοιχες. Κάνουν αυτές ή να ξεκολλήσω τις άλλες?
Ξεκίνησε από dambo Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από UliRoth Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από Unknown Artist Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από amfenster Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Μιχάλης13 Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από let me know 796 Συνεργασίες μελών
Ξεκίνησε από ΧΩΡΙΑΤΗΣ Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από armagedon Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια
Ξεκίνησε από David1 Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Βραζίλης Μουσικά νέα και συζητήσεις