Ρε παιδιά πήγα τις προάλλες μια κιθάρα σε αρκετά καλή κατάσταση και χωρίς ιδιαίτερες εργοστασιακές ατασταλείες σε πολύ γνωστό κατάστημα εν Αθήναι για service που θα περιλαμβάνει τα εξής:
1) Ρύθμιση action (πείραγμα truss rodd και τάστων (μάλλον?).... ας ελπίσουμε να δει τα frets
2) Νεο σετ χορδών
3) Intonation (σιγά τη κάνω και μόνος μου)
4) Μικρή επισκευή και επικάλυψη σε ένα σημείο που έχει ξυστεί η πάστα (πάνω στο σκάφος) (λίγο φαίνεται το ξύλο)
και πόσα λέτε μου ζήτησαν?
...πάρτε βαθιά αναπνοή
110 euro
Σα πολλά δεν είναι? Μήπως πάνε να με πιάσουν κορόιδο? Service ζήτησα όχι εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς...
Τι γνώμη έχετε?
Ένα service δεν κυμαίνεται λογικά από 50 έως 80 euro?
Έχω ακούσει πάντως ότι το συγκεκριμένο κατάστημα κάνει καλά service.
Θα μου φτιάξει το action η απλώς θα μου ανεβάσει τη bridge 10 στρέμματα και οι χορδές θα πάνε 40 μέτρα πάνω από τη ταστιέρα και θα την παίζω με δοξάρι αντί για τα δάχτυλα?
Και κάτι τελευταίο, εφόσον δω σε λίγες μέρες οτι το service είναι πετυχημένο θα επαινέσω τον εν λόγω κατάστημα. Σε αντίθετη περίπτωση που δω απλώς "πασαλείματα" εννοείται ότι θα εκφράσω το παράπονό μου αλλά με κόσμιο τρόπο
Ελπίζω τα 110 euro να πιάσουν τόπο γιατί όσο να ναι μου φαίνεται αρκετά τσιμπιμένη η τιμή...
Πιστεύετε ότι η τιμή είναι λογική ή τσιμπιμένη? Τι γνώμη έχετε γενικώς. Δεν θέλω να αναφέρω το όνομα του καταστήματος πριν δω την ποιότητα της εργασίας πάνω σε μια από τις αγαπημένες μου κιθάρες