Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όμορφο το ξεκίνημά σου , Αντώνη, μου έκανε κάτι σε gothic... και σκέφτηκα σαν ιδέα κάποια γυναικεία φωνητικά που να .."οπερίζουν" Καλή συνέχεια!
Καλόπαιχτη η κιθάρα! Μου άρεσε ο ήχος, κρίμα που δεν έπαιξες περισσότερο. Η εισαγωγή και ο ήχος μου θυμίζουν έντονα maiden!
Ωραίος! Πολύ καλό θέμα, αξίζει περισσότερο χρόνο και "παίδεμα"! Και μένα οι maiden ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό, αν το προχωρήσετε λίγο, θα ήθελα να συνεισφέρω σε φωνητικά! Γενικά έχει ωραίες προοπτικες!
Mε γεια την κιθαρα Αντωνη!!!!!Χρονια πολλα,και με καλες μουσικες!!!!
Καλημέρα, κάτι μου ήρθε για το θέμα των γυναικείων φωνητικών κι έκανα μια πρωινή, ταπεινή προσπάθεια να σας δώσω να καταλάβετε στο περίπου τι εννοώ :http://speedy.sh/sAuxY/just-a-start.mp3Οι στιχοι (και καλά ):Tears that will never dry again,fears that will never be shown again...Εννοείται ότι είναι απλά μία άποψη και συγχωρήστε μου την ..πρωινή τσιρίδα
πολυ ωραιο Γεωργια.με τις σωστες ρυθμισεις στον ηχο θα ειναι πολυ cool !να περιμενουμε και τον Ριχαρδο να δουμε τι σκαρωνει.αφου θυμιζει Maiden οπως λενε τα παιδια κανενας πληκτρας να χωσει τιποτα ?
Ξεκίνησε από Symeon Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια
Ξεκίνησε από Raphssodos Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Unknown Artist Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από amfenster Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Tagima « 1 2 » Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από misFlora Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Μιχάλης13 Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από STEFANOS604 Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από ΧΩΡΙΑΤΗΣ Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από freemind Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις