Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και μιλαμε παρακαλω για 60watt που δουλευαν στο φουλ!!!
Ίσως να είναι καλή επιλογή αλλά τα watt όπως είπες είναι λίγα...Δεν την ξέρω σαν μάρκα,είναι αξιόπιστη;
Παράθεση από: bassman(sticky fingers!) στις 05/05/12, 15:07και μιλαμε παρακαλω για 60watt που δουλευαν στο φουλ!!!ορίστε?? και τον άκουγες?
Όντως κοστίζουν αρκετά παραπάνω... Έχω και άλλη μια ηλίθια απορία [size=78%]...στην πρώτη κεφαλή που μου έδειξες λέει 250 watt και στο πρώτο ηχείο 350 watt...δηλαδή;Αυτή η κεφαλή αν συνδεθεί με το ηχείο αποδίδει μόνο τα 250 watt του;[/size]
Παράθεση από: JoeyD. στις 07/05/12, 03:01Όντως κοστίζουν αρκετά παραπάνω... Έχω και άλλη μια ηλίθια απορία [size=78%]...στην πρώτη κεφαλή που μου έδειξες λέει 250 watt και στο πρώτο ηχείο 350 watt...δηλαδή;Αυτή η κεφαλή αν συνδεθεί με το ηχείο αποδίδει μόνο τα 250 watt του;[/size]το να εχεις ηχεια που αντεχουν περισσότερα watt ειναι προς καλο τους, ετσι δεν κινδυνεύουν αμεσα απο μεγάλες εντάσεις.Μέχρι πόσα χρήματα μπορείς να δώσεις?. γενικά οι ενισχυτές μπάσου με μεγάλη ισχύ σου δίνουν τον ήχο που θα σου αρέσει. με 50 και κάτι βατ , ισα που θα κανεις αερα στις σημειώσεις σου. Κοινώς, μονο για μελέτη σε τέτοιες εντάσεις
μαιστα... εγώ πάντως πήρα τον BXL3000A και (πιστεύω πως) καθάρισα!(αναμένεται σχόλιο από Ριχάρδο......)
Ξεκίνησε από philip the great Μπάσο
Ξεκίνησε από BilliSsS « 1 2 » Μπάσο
Ξεκίνησε από Eagle Of Kamelot Μπάσο
Ξεκίνησε από PunkeR Μπάσο
Ξεκίνησε από fertis Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από kaloferis Μπάσο
Ξεκίνησε από thelegr Μπάσο
Ξεκίνησε από rockflea Εφέ
Ξεκίνησε από Sevas Μπάσο
Ξεκίνησε από PhenomQuad Ενισχυτές