Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μαιστα... εγώ πάντως πήρα τον BXL3000A και (πιστεύω πως) καθάρισα!(αναμένεται σχόλιο από Ριχάρδο......)
Άρα να πάω για BXL3000;;
ννναι...Εδω με ολόκληρο bassman με 6χ10 και δεεεεν...
Αν και λίγο καθυστερημένα...Πριν περίπου 2 μήνες έψαχνα και εγώ κάτι φτηνό για αρχή,κυρίως για εξάσκηση στο σπίτι.(δεν ξέρω αν διάβασες το θέμα)Για να μην κουράζω από ότι άκουσα και σε πολύ περιορισμένο μπάτζετ κατέληξα στον bxl900 αν και δεν είχα σε εκτίμηση τους Behringer.Βασικά ότι και να πάρεις άκουσέ το πρωτίστως και μην βλέπεις νούμερα και ονόματα!Τώρα το να δώσεις αρκετά χρήματα για κάτι μελλοντικό, μου φαίνεται λάθος επιλογή. Πρώτα θα παίξεις σπίτι,μετά σε στούντιο όπου θα δεις διάφορα μοντέλα,θα βρεις τον ήχο που σε εκφράζει και μετά..θα τα σκάσεις!! Όμως για κάτι που εσένα σε καλύπτει και σου αρέσει.Ελπίζω να βοήθησα.Καλές αγορές!!
Παράθεση από: pipokas99 στις 11/05/12, 16:09Αν και λίγο καθυστερημένα...Πριν περίπου 2 μήνες έψαχνα και εγώ κάτι φτηνό για αρχή,κυρίως για εξάσκηση στο σπίτι.(δεν ξέρω αν διάβασες το θέμα)Για να μην κουράζω από ότι άκουσα και σε πολύ περιορισμένο μπάτζετ κατέληξα στον bxl900 αν και δεν είχα σε εκτίμηση τους Behringer.Βασικά ότι και να πάρεις άκουσέ το πρωτίστως και μην βλέπεις νούμερα και ονόματα!Τώρα το να δώσεις αρκετά χρήματα για κάτι μελλοντικό, μου φαίνεται λάθος επιλογή. Πρώτα θα παίξεις σπίτι,μετά σε στούντιο όπου θα δεις διάφορα μοντέλα,θα βρεις τον ήχο που σε εκφράζει και μετά..θα τα σκάσεις!! Όμως για κάτι που εσένα σε καλύπτει και σου αρέσει.Ελπίζω να βοήθησα.Καλές αγορές!! Σωστα τα λεει ο πιπικος.Μην παρεις κατι απο τωρα για μετα διοτι θα μπλεξεις.Οσο περναει ο καιρος θα καταλαβεις τις αναγκες σου.Δεν ειναι μονο τα πολλα watt αλλα και η ποιοτητα στον ηχο.Πολλα βαττ παιρνεις και με λιγα χρηματα.Για την ποιοτητα ομως θα πρεπει να διαθεσεις αρκετα ακομα και για 2ο χερι.Μην βιαζεσαι διοτι και γω βιαζομουν και στο τελος εχασα ενα σωρο χρηματα σε αγορασε-πουλα και στο τελος κατεληξα σε εναν ποιοτικο combo 70βαττακια και δεν το αλλαζω με τιποτα.
Τελικά σε ποιον 70αρι κατέληξες?? ενημερωτικά,από περιέργεια...
Παράθεση από: pipokas99 στις 13/05/12, 15:20Τελικά σε ποιον 70αρι κατέληξες?? ενημερωτικά,από περιέργεια...Gallien krueger backline.Πολυ καλο μηχανημα.Βασικα phil jones ηθελα αλλα πολυ ακριβοι ενισχυτακιδες ρε συ Πιποκα
Ξεκίνησε από philip the great Μπάσο
Ξεκίνησε από BilliSsS « 1 2 » Μπάσο
Ξεκίνησε από Eagle Of Kamelot Μπάσο
Ξεκίνησε από PunkeR Μπάσο
Ξεκίνησε από fertis Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από kaloferis Μπάσο
Ξεκίνησε από thelegr Μπάσο
Ξεκίνησε από rockflea Εφέ
Ξεκίνησε από Sevas Μπάσο
Ξεκίνησε από PhenomQuad Ενισχυτές