Let me know, είναι δυνατόν να μην έχω δίκιο σε όλα ? ? ? θα σε μαλώσω...
Βεβαίως αγαπητέ, οι μουσικοί που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό μας, δεν θέλουμε, να γράψουνε ούτε για χαβαλέ, ούτε γιατί θα συμμετάσχουνε σε διαγωνισμό! Θέλουμε να γράψει ο καθένας, όπως θέλει και αγαπά ειλικρινέστατα, ένα κομμάτι! τώρα αν η ειλικρίνειά του είναι ο χαβαλές, ας γράψει για χαβαλέ! αν η ειλικρίνεια του είναι ότι πρέπει να γράψει για διαγωνισμό με συγκεκριμένο τρόπο, ας το γράψει έτσι! αν νομίζει πάλι ότι πρέπει να καταθέσει ένα κομμάτι το οποίο έχει αναζητήσει διεξοδικά μέσω της μουσικής, ας το καταθέσει!
Για ποιο λόγο δηλαδή σων και καλά! πρέπει να υπακούει σε κάποιους συγκεκριμένους κανόνες αυτό που θα αρέσει στο κόσμο

Ας στείλουνε και λαϊκά και ροκ και ινδικά και σουαχίλικα και ρεμπέτικα και τουίστ και με εμπορικούς κανόνες και χωρίς αυτούς και εγώ δεν ξέρω τι άλλο! Θα ήθελα δηλαδή ο διαγωνισμός, να είσαι όσο το λιγότερο στημένος!
Στημένος δεν σημαίνει, πάντα, να φτιάξω ένα εμπορικό κομμάτι, για να βγω πρώτος! αλλά ακόμη και αν φτιάχνω εμπορικά κομμάτια, να θεωρήσω, πως στον διαγωνισμό αυτόν, εφόσον είναι και του κιθάρα τζι αρ, με τους ψαγμένους μουσικούς, να στηθώ σαν παλούκι και να γράψω ας πούμε την συμφωνική του Πίκπα. Εγώ λοιπόν δεν θέλω να στηθεί κανένας! Θέλω να γράψουνε ειλικρινά αυτό το οποίο γουστάρουνε και να το στείλουνε! ή αν έχουνε ήδη γράψει κάτι να το στείλουνε!
Ξαναλέω δε, ότι δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα βγει πρώτος! μας ενδιαφέρει ολόκληρη η ψηφοφορία! όλα τα αποτελέσματα!
Ενδιαφερόμαστε για τη μουσική, τους μουσικούς και τους ακροατές του Kithara.gr και όχι ποιος είναι πρώτος ποιος δεύτερος και ποιος 23ος.
Έαν από τώρα μου λέγατε ποιος θα βγει πρώτος, θα σας έλεγα πάρτε τον και βράστε τον και πείτε μου σε τι κατάταξη είναι όλοι οι υπόλοιποι και ποιοι τους ψήφισαν και πως τους ψήφισαν.
Πείτε ότι είναι κάτι, σα να γνωριζόμαστε καλύτερα μουσικά όμως!
Το εμπορικό το θέτω, γιατί δεν μπορούσα αλλιώς να κάνω διαχωρισμό του καλού από το μου κάνει κούκου αλλιώς!
Δηλαδή πολλοί θα βρεθούν να σου πουν ότι είναι ωραίο το κομμάτι, αλλά λίγοι θα τους κάνει τόσο κούκου ώστε να το αγοράσουν.
Δεν φταίω ας πούμε εγώ, αν ο κόσμος χρησιμοποιεί την έννοια καλό με πολλές διακυμάνσεις και τελικά βλέπεις ότι όταν κάτι πραγματικά του αρέσει, πάει και το αγοράζει! Αλλά και πάλι εγώ δεν θέλω όλο αυτό να έχει να κάνει με λεφτά, αλλά με την αίσθηση ότι ας πούμε αν μπορούσε θα το ΕΚΛΕΒΕ! για να το έχει σπίτι του να το ακούει!χαχαχαχα ορίστε πως μπορούμε να καταργήσουμε και όρο εμπορικός κατά κάποιο τρόπο! Ναι κύριοι εφόσον δεν είχε την δυνατότητα να το αγοράσει, να του άρεσε τόσο πολύ που να το έκλεβε, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε να το ξαναακούσει!
Και επειδή αγαπητέ, το έθεσες και παραπέρα, περί σύνθεσης ηχοληψίας και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, ξαναλέω, ότι αυθόρμητα να κάνει ο καθένας ότι θέλει και μπορεί! Από πρόχειρη ηχογράφηση, μέχρι να καλέσει και την συμφωνική του Λονδίνου! Τώρα αν εσύ θέλεις να κάνεις μία επαγγελματική ηχογράφηση ας πούμε και δεν έχεις τα μέσα, για να κάνεις αυτό το οποίο θες, ή θα στείλεις κάτι πιο πρόχειρο ή πολύ απλά δεν θα στείλεις το κομμάτι!
Εγώ σας καλώ, να στείλετε ένα κομμάτι και τίποτα παραπάνω. Τώρα το αν θα το στείλετε και πως θα το φτιάξετε αυτό αφορά τον καθένα σας ξεχωριστά.
Καταλαβαίνω τι εννοείς, λέγοντας ότι είναι άδικο....αλλά αυτό θα το δω στο αποτέλεσμα, δεν θέλω να μου το προβλέψεις από πριν. Διότι εξίσου "άδικο" θα είναι κάποιος να τραγουδάει με τη κιθάρα του μόνο και να τον ψηφίσει κάποιος, αντί να ψηφίσει τον κύριο Συμφωνική ορχήστρα!Διότι πως να το κάνουμε! του κάνει κούκου ο κουμπιουτεροκιθαρίστας και όχι ο μουσικοΜπετόβεν!
Δεν υπάρχει δίκαιο και άδικο σε αυτό το διαγωνισμό! Όποιος πιστεύει ότι για κάποιο λόγο, οι άλλοι υπερτερούν οικονομικά ή έχουν περισσότερες γνώσεις ή δεν ξέρω γω τι άλλο έχουνε υπερκιθάρες και στούντιο μούντιο λούντιο, να μην συμμετέχουν καθόλου στο "διαγωνισμό"!
Όποιος συμμετέχει, θα συμμετέχει με το κομμάτι του, όπως είναι και θα περπατάει και καμαρωτός! αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να παίξει σε αυτό το παιχνίδι!