Ειδικά θέματα > Ηχογραφήσεις και Στούντιο

Η συλλογή μου από VST Plugins

<< < (2/12) > >>

Fourier:
Nice post Wise_One! Θα πρότεινα για λόγους πληρότητας και, κυρίως, για όσους δεν γνωρίζουν τι μπορεί να πετύχει κανείς με αυτά τα εργαλεία, να δώσεις και link(s) με μουσική που έχεις φτιάξει με αυτά. Το τελευταίο κομμάτι που είχες ποστάρει στο forum, είναι πολύ καλό παράδειγμα home recording/producing (όπως βέβαια είναι και πολλά άλλα που έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς από τα μέλη του forum).

Νομίζω πως θα ήταν χρήσιμο να γραφτεί κάποιο sticky εισαγωγικό άρθρο για αρχάριους σχετικά με DAW, interfaces, plugins, κ.τ.λ.π. Αν κρίνω από τα threads που ανοίγουν στο forum, πολλοί, χωρίς να γνωρίζουν την ύπαρξη των software λύσεων, κάνουν αναβάθμιση του εξοπλισμού τους με μέτριους ενισχυτές, όταν ακόμα και τα free plugins είναι εξαιρετικής ποιότητας και προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες για τον home χρήστη με λιγότερα χρήματα...

hot_sauce (φλουτσ):

--- Παράθεση από: Fourier στις 14/02/12, 19:01 ---Νομίζω πως θα ήταν χρήσιμο να γραφτεί κάποιο sticky εισαγωγικό άρθρο για αρχάριους σχετικά με DAW, interfaces, plugins, κ.τ.λ.π.
--- Τέλος παράθεσης ---

υπάρχει και αυτό που τα λέει πολύ ωραία:

http://radikalblaze.blogspot.com/2010/01/pti.html

Fourier:

--- Παράθεση από: hot_sauce στις 14/02/12, 20:51 ---
--- Παράθεση από: Fourier στις 14/02/12, 19:01 ---Νομίζω πως θα ήταν χρήσιμο να γραφτεί κάποιο sticky εισαγωγικό άρθρο για αρχάριους σχετικά με DAW, interfaces, plugins, κ.τ.λ.π.
--- Τέλος παράθεσης ---

υπάρχει και αυτό που τα λέει πολύ ωραία:

http://radikalblaze.blogspot.com/2010/01/pti.html

--- Τέλος παράθεσης ---

Πράγματι, πολύ καλό! Thanks!

Wise_One:
Χαχαχαχαα αυτός είναι ο κολλητός μου στη Θεσσαλονίκη  ;D  Έμαθα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ από αυτόν...

Έλα να βλέπω και τις δικές σας λίστες, όσο μικρές ή μεγάλες κι αν είναι (οι λίστες!), βρίσκεις διαμαντάκια ακόμα κι από το ένα plugin που θα πει κάποιος.

jim.ni:
τα μισά από αυτά που έγραψες wise_one, όπως και τα βασικά σου plugin, όπως και αυτά που είπε ο zeoy είναι σαν να βγήκαν απ το μυαλό μου αυτά τα λόγια, οπότε δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο συμφωνώ 1000% (το λέει και η υπογραφή μου)  ;)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση