Ειδικά θέματα > Υγεία

ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ

(1/3) > >>

MISIRLOU:
Καλημέρα!Είμαι νέα χρήστης του forum και αναρωτιόμουν αν θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος. Πριν ένα χρόνο κι ενώ έκανα μάθημα με τον δάσκαλο, το δεξί μου χέρι άρχισε μα κάνει ακούσιες κινήσεις με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω. Ο δάσκαλος τρελάθηκε...Πήγα στον ορθοπεδικό μου είπε πως είναι κάκωση του καρπιαίου σωλήνα, μου έδωσε φάρμακα, έβαλα νάρθηκα και μου είπε να το ξεκουράσω (επίσης επέμενε πως πονούσα παρόλο που του έλεγα πως μόνο στην κίνηση είχα πρόλημα). Οι μήνες πέρναγαν το χέρι μου συνέχιζε να έχει πρόβλημα, άλλαζα φάρμακα, άλλαζα γιατρούς (άλλοι μου έλεγαν να κάνω επέμβαση, άλλοι όχι). Διάγνωση δύσκολο να γίνει και κανείς δεν έδειχνε να καταλαβαίνει πόσο μου στοίχιζε όλη αυτή η κατάσταση. Τελικά ένας νευρολόγος μου είπε πως είναι εστιακή δυστονία. Έκανα ηλεκτρομυογράφημα (το οποίο δεν έδειξε τίποτα), ξανά φαρμακα για να καταλήξει να μου πει πως δεν φτιάχνεται. Υπάρχει κάποιος εδώ που έχει συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα; Νιώθω απελπισία και μια αντιπάθεια για όλους τους γιατρούς (sorry αν είναι κάποιος εδώ μέσα)

Απόλλων:
Ίσως θα πρέπει να εξηγήσεις πιο αναλυτικά τα συμπτώματά σου, ειδικά αυτές τις ακούσιες κινήσεις και αν περιορίζονται στον αντίχειρα όπως αναφέρεις στον τίτλο ή αφορούν σε όλο το χέρι.

MISIRLOU:
Πάω να χτυπήσω τη χορδή με τον αντίχειρα κι αυτός κλείνει προς τα μέσα (διπλώνεται στην παλάμη), με αποτέλεσμα όλο το χέρι να στρίβει. Στην καθημερινοτητα δεν αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα, λίγο μόνο στον υπολογιστή και σε μερικές κινήσεις όταν παω να πιάσω αντικείμενα. Δεν ξέρω τί άλλο να κάνω και οι γιατροί δεν δείχνουν να καταλαβαίνουν τη σημαντικότητα του προβλήματος αλλά και τα συμπτώματα ακριβώς. Μέχρι που έχω σκεφτεί την επόμενη φορά να πάω με την κιθάρα μαζί  για να δουν ακριβώς τι συμβαίνει.

pa...:
Παιδί μου, αν δεν μπορούν να σε βοηθήσουν οι γιατροί, δε νομίζω να μπορέσουν οι μουσικοί! Λέω εγώ τώρα..

MISIRLOU:
ΑΠΛΩΣ ΕΛΕΓΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ Ή ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View